Ansiktsbehandlingar Vaggeryd

ansiktsbehandlingar vaggeryd

Att vårda ansiktet ger både energi och avslappning. Våra terapeuter utför olika typer av ansiktsbehandlingar så som massage, quick-fix och K-lift. Kom förbi för ett snabbt besök eller lägg till en ansiktsbehandling under din weekend här på Hooks Herrgård, i Hok, Vaggeryd.

Våra ansiktsbehandlingar

I vårt behandlingskoncept boka tid kan du välja att fokusera på ansikte, kropp eller fot. I en ansiktsbehandling kan du få massage, ansiktskurer eller k-lift. Vi erbjuder Även quick fix-behandlingar på 20 minuter, här kan man välja på ansiktskur, k-lift express eller färgning av fransar och bryn. Vi använder produkter från Kerstin Florian i samtliga behandlingar. K-lift motverkar hudens åldrande

K-lift är ett avancerat system för en effektiv behandling som motverkar hudens åldrande. Behandlingen genomförs med en apparat som utnyttjar rörelseenergi eller kinetisk energi. Detta för att motverka de faktorer som påverkar hudens åldrande vilka är synlig ljusenergi, elektrisk energi samt magnetisk energi.

Behandlingen ger ett fantastiskt resultat du snart kommer märka. Bland annat så lyfter behandlingen ansiktets muskler, ökar kollagenproduktionen, motverkar rynkor och ger mer fasthet åt ansiktets konturer.

K-lift är en populär behandling bland våra gäster och våra terapeuter har genomfört behandlingen många gånger. Du kan därför känna dig trygg med att du är i goda händer.

Boka din ansiktsbehandling

När unnade du din kropp lite avslappning och återhämtning senast? Boka in ett besök hos oss, antingen för en dag eller en weekend, och pröva någon av våra ansiktsbehandlingar. Du kommer inte att ångra dig!