Hooksherrgård Spa 80

Dagspa förmiddag

Vill du starta dagen på ett fantastiskt sätt? Vad bra. Då dukar vi upp en härlig frukostbuffé som du avnjuter innan du kopplar bort precis allt under ett par timmar. Du tillbringar en stund i en rogivande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över den vackra Hokasjön kan du bada i både varma och kalla källor eller dricka en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Du kanske till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i den iskalla sjön precis utanför? Vi lovar att det väcker dig till liv.

Som spagäst är du välkommen att delta på ett av våra träningspass eller träna på egen hand i vårt gym med fantastisk utsikt. Dagspa kan kombineras med en sparitual för den ultimata upplevelsen. Du är naturligtvis varmt välkommen att avsluta din spavistelse med en god lunch innan du åker hemåt.

DAGSPA FÖRMIDDAG:

- Spaentré 9.00-14.00
- Lån av badrock och handduk
- Tofflor som gåva
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym och gruppträning

Pris
Måndag-fredag    395 kr
* Lördag              695 kr
* Söndag              595 kr

* Dessa dagar bokas endast dagspa med något extra

DAGSPAPAKET - dagspa + något extra:

- Frukost 180 kr (måndag-fredag övriga dagar i mån av plats)
- Lunch i Bistron 130 kr
- Räksmörgås i spat 180 kr
- Hälsosallad med kyckling eller lax i spat 180 kr
- Sparitual 350 kr

Eller varför inte boka en behandling där spa ingår?

Erbjudande för pensionärer (65 + ) och studenter - 295 kr* helgfri måndag-fredag kl 9.00-14.00

* För att ta del av erbjudandet visa legitimation på att du fyllt 65 år alternativt giltigt Mecanat-kort för studenter (gäller ej skolungdom). Erbjudandet gäller ej under lovdagar, samt ej i samband med andra erbjudanden. Erbjudandet kan ej bokas online.

Boka dagspa online

Exempel på dagspapaket

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Du kan naturligtvis boka till frukost och lunch till ditt besök, ta kontakt med oss så hjälper vi dig med det. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling. Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Våra sparitualer

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar