Hooksherrgård Spa 80

Dagspa förmiddag

Det här paketet börjar med spa och avslutar med en god lunch.

I spat tillbringar du en välbehövlig stund i en avkopplande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över den vackra Hokasjön kan du bada i både varma och kalla källor eller dricka en uppfriskande grön smoothie i vår ångande utomhuspool. Du kanske till och med vågar dig på ett uppfriskande dopp i den iskalla sjön precis utanför?

Som spagäst är du välkommen att träna på egen hand i vårt gym med fantastisk utsikt.

I dagspa förmiddag ingår: 

  • Spaentré 9.00-13.00
  • Lån av badrock & handduk samt tofflor som gåva
  • Kerstin Florian produkter i duschrummet
  • Tillgång till gym
  • Lunch 13.00 eller 13.15

Pris
Måndag-fredag   575 kr
Lördag                875 kr
Söndag               775 kr

Boka dagspa online

Då vi har begränsat antal platser i spat har våra boende gäster förtur.
Lediga platser för dagspa fm släpps en månad innan ankomst (med undantag för lovveckor)

Dagspa i mellandagarna släpps måndagen veckan innan (gäller för ankomst 26-30/12 samt 1-8/1).
Spa är reserverat för hotellgäster 24 samt 31 december)

 

Erbjudande för pensionärer (65 + ) och studenter - 475 kr* helgfri måndag-fredag kl 9.00-13.00

* För att ta del av erbjudandet visa legitimation på att du fyllt 65 år alternativt giltigt Mecanat-kort för studenter (gäller ej skolungdom). Erbjudandet gäller ej under lovdagar, samt ej i samband med andra erbjudanden.

Erbjudandet kan ej bokas online, kontakta oss på 0393-21080 för bokning (vid bokning online kan inte rabatten återbetalas)

För information

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling.

Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 


Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Våra sparitualer


Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar