Helger hos oss

I snart sextio år har Familjen Edberg drivit och utvecklat den anrika Herrgården och idag finns både andra, tredje och fjärde generationen Edberg på Hooks Herrgård. När du kliver in genom dörren möts du av värmen från brasan och salongerna inbjuder till en avkopplande stund. För oss är det viktigt med personlig omtanke och till Hooks Herrgård kan man åka på weekend alla dagar i veckan året runt. Här kan du njuta av en avkopplande spaweekend, herrgårdsweekend, en romantisk weekend, en champagneweekend eller en golfweekend.

Aktiviteter

Hooks Herrgård bjuder dig på en familjär herrgårdsweekend med stimulerande aktiviteter om så önskas. Intill herrgården inbjuder Hooks Herrgård Spa & Fitness till varma bad och sköna behandlingar. Golfbanan och dess övningsområden finns att utforska även för gäster som inte spelar golf. Området kring Herrgården bjuder på varierande promenadstråk i de småländska skogarna och sjön erbjuder en stilla roddtur eller spännande fiske. Inom någon timmes bilfärd finns glas- och möbelriket. Eller varför inte bara sitta och njuta med en god bok framför brasan eller i någon av Herrgårdens salonger?

Gastronomi

Köket är Herrgårdens hjärta. Här tillagas omsorgsfullt middagar med hjälp av årstidens läckerheter. I Herrgårdens vackra matsal med utsikt över Hokasjön njuter du av en smakfull middag med tillhörande drycker. Middagen avslutas med en kopp kaffe en trappa upp i någon av våra stämningsfulla salonger.