Vill ni ha en minnesvärd konferens?

Att ta en paus från konferensen är viktig av flera anledningar. I vårt spa kan du kombinera skön avkoppling, friskvård och gruppträning. Stärk gemenskapen med en kreativ aktivitet eller teambuilding. Ta vara på adrenalinkicken och förvandla den till nya tankar och idéer. Aktivitetsutbudet har ingen begränsning – om du inte hittar aktiviteten du söker i vår sammanställning hjälper vi gärna till.

Spa & Fitness

Spa & Fitness

Unna dig och dina kollegor en skön stund i Hooks Herrgård Spa & Fitness. Här kan ni njuta av avkopplande bad, bastulandskap med upplevelseduschar, sköna behandlingar och träning.

Läs mer om Spa & Fitness

Prova på golf

Prova på golf

För grupper där inte alla spelar golf erbjuder vårt Golfcenter clinics för att alla ska kunna prova på golf och ha kul tillsammans. Här lär vi oss hålla klubban på rätt sätt och får testa att slå med olika klubbor på rangen och putta på puttinggreen.

Läs mer om prova på golf

Aktiviteter i juletid

Aktiviteter i juletid

Varje säsong har sin charm och vi anser att aktiviteterna ska vara anpassade efter de olika årstiderna. Vid juletid väljer många företag och samla ihop styrkan till årets sista konferens, kick off eller event. Här presenterar vi den perfekta aktiviteten, som dessutom är klockren tillsammans med julbord!

Läs mer om aktiviteter i juletid

Rush Hour

Rush Hour

Här krävs tävlingsanda och ett skärpt sinne! Taktiskt tänk ökar chanser till seger, men det gäller också att vara först fram och att svara rätt på frågorna. Motion får ni på köpet.

Läs mer om Rush Hour

Mission completed

Mission completed

Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Koordinaterna fås med hjälp av en surfplatta – hurry up, time is running!

Läs mer om Mission completed

Kreativa uppdraget

Kreativa uppdraget

Stärk lagandan med en poängjakt i naturen och på konferensanläggningen. Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern!

Läs mer om Kreativa Uppdraget

 

 

Mästarnas kamp

Mästarnas kamp

Utmana varandra i Mästarnas kamp, där det gäller att kämpa och fokusera. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltig moment för att utse företagets mästare!

Läs mer om Mästarnas Kamp

Segway

Segway

Segway är en annorlunda och unik upplevelse som passar de flesta grupper. Det bästa är att det både är kul att medverka och vara åskådare!

Läs mer om Segway

Isskulptering

Isskulptering

Förgyll konferensen eller festen med en skapande aktivitet som de flesta inte provat på tidigare! Ni delas in i grupper på 3-4 personer och skulpterar i is under ca 3 timmar. Aktiviteten kan göras utomhus eller inomhus, beroende på väder. Konferensen kanske har ett visst tema som isskulpturen kan skapas efter.

Läs mer om Isskulptering

Provningar

Provningar

Upplev nya smaker med aktiviteter inom mat och dryck. På Hooks Herrgård finns många möjligheter till olika provningar. Många förknippar provningar till vin, öl, sprit eller champagne men hos oss finns även möjlighet att prova choklad eller glass.

Läs mer om våra provningar

På rätt spår med vinprovning

På rätt spår med vinprovning

Här får ni prova röda viner medan era kunskaper sätts på prov. Denna resa tar er runt i olika städer och vingårdar, vi kopplar samman era smaklökar, historik, bilder och sportarrangemang runt resmålet. Upplägget är ungefär detsamma som det populära TV-programmet ”På Spåret”. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg.

Läs mer om På rätt spår med vinprovning

Hook-stafetten

Hook-stafetten

Den hederliga femkampen är nu tillbaka med nya spännande grenar, som kan genomföras utomhus under hela året. Tävla lagvis i träskorace, backstafett, hängrännan, bårbärning och A-gång”.

Läs mer om Hook-stafetten

Sommarspelen/vinterspelen

Sommarspelen/vinterspelen

Vi startar med ”invigning” där deltagarna blir indelade i olika nationaliteter, varje land får fana och flaggor. Därefter tänder vi facklan och spelen kan börja! När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får kliva upp på prispallen och ta emot medaljer och den stora äran.

Läs mer om Sommarspelen/vinterspelen

Slaget om skatten

Slaget om skatten

Samarbetsförmåga, lagkänsla och vinnarskallar är oerhört viktigt. Med karta och vunna ledtrådar ska lagen göra upp i kampen om skatten. Tävlingen är inte avgjord förrän locket på skattkistan öppnas och skatten är funnen…

Läs mer om Slaget om skatten

Alla tiders

Alla tiders

Följ med på en nostalgitripp från 70-talet och fram till idag. Tävla lagvis och svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat.

Läs mer om Alla tiders

Dominoeffekt

Dominoeffekt

Utmaningen består i att ni ska bygga varsin del i en bana, som hela gruppen sedan skall sätta samman och slutmålet är att ni ska lyckas rulla en kula från start till mål, liknande ”Domino effekt”.

Läs mer om dominoeffekten

Kontorsäventyret

Kontorsäventyret

Utmana kollegorna i kontorsäventyret med tävlingsmoment som buren, kabelhärvan, blindbygge och blindstyre.

Läs mer om Kontorsäventyret

Human table football

Human table football

I det gigantiska fotbollsspelet får du känna på hur det är att vara spelpjäs på riktigt. Du spelar tillsammans med dina kollegor i femmannalag. Skillnaden mot traditionell fotboll är att du är fastspänd och har bara begränsad rörlighet.

Läs mer om Human table football

Kampen om klockan

Kampen om klockan

En rolig och utmanande tävling där alla kan vara med och delta. Tävlingsdeltagarna delas upp i lag och lagen möts sedan i flera olika utmaningar. Varje lag väljer ut en eller två lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare medan de andra hejar fram en vinnare.

Läs mer om Kampen om klockan

På rätt spår

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som det populära TV-programmet med samma namn. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov, samarbete och laganda är viktigt då man tillsammans ska svara på frågor om vårt resmål.

Läs mer om På rätt spår

Vad i hela världen?

Vad i hela världen?

Välkomna till en frågetävling om allt mellan himmel & jord. Ni tävlar lagvis och vi testar lagens kunskaper i allt från solsystemet, fågelkvitter och vindhastigheter till uppfinningar, naturfenomen och organismer under ytan. Hur mycket kan ni?

Läs mer om Vad i hela världen?

Lådbilsbygge med race

Lådbilsbygge med race

Med instruktioner väntar ett kreativt engagemang: att utifrån en noga anpassad mängd brädor av olika dimensioner, masonitskivor, plyfaskivor, två hjulpar och en mängd övrig utrustning få ihop ett eget ”racerekipage”. Efter det att ekipagen är färdigbyggda, väntar naturligtvis en tävling. Innan start presenteras bilarna och deras finesser beskrivs.

Läs mer om Lådbilsbygge med race

Gokart

Gokart

Ett actionfyllt event som sätter fart på såväl personal som på kunder! Utmana dina kollegor på Gokartbanan i närheten av Hooks Herrgård, ca 20 minuters bilresa. Två banor finns till ditt förfogande, en inomhus och en utomhus.

Läs mer om Gokart

Träna-äta-vila

Träna-äta-vila

En föreläsning om träna-äta-vila. Hälsa och genomgång av träningsmetoder med pilatesboll med Magnus Carlson, fystränare för HV 71.

Läs mer om Träna-äta-vila

Grupputveckling

Grupputveckling

Kul och utvecklande med gruppen. Har ni en stund över, behöver ni komma ut en stund eller vill ni utvecklas som grupp, då är detta det självklara valet.

Läs mer om Grupputveckling

Sjöaktiviteter

Sjöaktiviteter

Vid bryggan i Hokasjön, alldeles invid herrgården finns våra båtar som man fritt kan nyttja, även fiskespön finns att låna. Om isen tillåter finns det under vintersäsongen möjlighet att åka långfärdsskridskor och pimpla. För mer fartfyllda aktiviteter på sjön kan vi rekommendera Speedcats.

Läs mer om våra sjöaktiviteter

Vandringsleder

Vandringsleder

Upptäck våra vandringsleder. Ta nästa möte ute i naturen! Hooks Herrgård kan erbjuda både längre och kortare rundor för de som vill ut och röra på sig. Vandringslederna är markerade i olika färger och kartor finns att hämta i receptionen eller ladda ner här från hemsidan. Ta med Er lunchen eller fikat och prova ett kreativt sätt att hålla konferens!

Läs mer om Vandringsleder

Underhållning & Nöje

Underhållning & Nöje

Låt oss boka aktiviteten som skapar sammanhållning och bjuder på många skratt. Här hittar du den perfekta underhållningen eller temat till kvällen.

Läs mer om aktiviteter med musik och underhållning till kvällen