Vill ni ha en minnesvärd konferens?

Att ta en paus från konferensen är viktig av flera anledningar. I vårt spa kan du kombinera skön avkoppling, friskvård och gruppträning. Stärk gemenskapen med en kreativ aktivitet eller teambuilding. Ta vara på adrenalinkicken och förvandla den till nya tankar och idéer. Aktivitetsutbudet har ingen begränsning – om du inte hittar aktiviteten du söker i vår sammanställning hjälper vi gärna till.

Spa & Fitness

Spa & Fitness

Unna dig och dina kollegor en skön stund i Hooks Herrgård Spa & Fitness. Här kan ni njuta av avkopplande bad, bastulandskap med upplevelseduschar, sköna behandlingar och träning.

Läs mer om Spa & Fitness

Padel

Padel

Nyhet 2019: Nu kan du spela padel på Hooks Herrgård. Utmana kollegorna i en match i sporten alla pratar om och avsluta med en skön stund i spat efteråt.

Läs mer om padel

Bastuupplevelse Aufguss

Bastuupplevelse Aufguss

Aufguss är en upplevelse som lämnar alla sinnen berörda och ger fantastiska effekter. Gusvärden arbetar med rena eteriska oljor på varma bastulavar där det skapas värme och ånga som sprider aromaoljan i bastun. I ritualen används produkter från Kerstin Florian och värmen i bastun växlas med kylande vatten och is för att ge energi till våra kroppar. Läs mer om aufguss

Träningspass

Träningspass

Vill du ha pigga och effektiva medarbetare på konferensen? Efter fysisk aktivitet är vi som som mest kreativa, därför rekommenderar vi att planera in ett träningspass i konferensprogrammet.

Läs mer om våra träningspass

Baka med Andréa

Baka med Andréa

Vill ni lära er mer om tårtdekorering, få tips och trix kring bakning och samtidigt samarbeta på ett annorlunda sätt? Nu har ni chansen att med guidning från Andréa, vinnare i Hela Sverige Bakar 2017, dekorera er egna tårta.

Cykling i grupp

Cykling i grupp

Fyll på med energi genom en cykelaktivitet under konferensen. Via Cycling Jönköping erbjuds gruppaktiviteter såsom prova-på cykling på mountainbike eller landsvägscykling samt guidade rundor ut i närliggande natursköna områden.

Läs mer om Cykling i grupp

Escape Game

Escape Game

Escape Game är ett interaktivt och intuitivt verklighetsbaserat spel. Spelarna behöver använda sin intelligens, sin fingerfärdighet, förmåga att analysera mönster och tänka logiskt för att lösa olika utmaningar. Målet är att klara av utmaningarna, samla bokstäver för att slutligen knäcka koden.

Läs mer om Escape Game

Prova på golf

Prova på golf

För grupper där inte alla spelar golf erbjuder vårt Golfcenter clinics för att alla ska kunna prova på golf och ha kul tillsammans. Här lär vi oss hålla klubban på rätt sätt och får testa att slå med olika klubbor på rangen och putta på puttinggreen.

Läs mer om prova på golf

Vattenskoter

Vattenskoter

Söker du efter en aktivitet för den lilla gruppen eller har du ett event på gång som du vill ska locka till sig lite extra uppmärksamhet? Välkommen på ett fartfyllt äventyr över vatten eller upp i luften. 
Är du redo för action?

Läs mer om ActionRent

Vroom Gokart

Vroom Gokart

Ett actionfyllt event som sätter fart på såväl personal som på kunder! Utmana dina kollegor på Gokartbanan i närheten av Hooks Herrgård, ca 20 minuters bilresa. Två banor finns till ditt förfogande, en inomhus och en utomhus.

Läs mer om Gokart

Provningar

Provningar

Upplev nya smaker med aktiviteter inom mat och dryck. På Hooks Herrgård finns många möjligheter till olika provningar. Många förknippar provningar till vin, öl, sprit eller champagne men hos oss finns även möjlighet att prova choklad eller glass.

Läs mer om våra provningar

Rush Hour

Rush Hour

Här krävs tävlingsanda och ett skärpt sinne! Taktiskt tänk ökar chanser till seger, men det gäller också att vara först fram och att svara rätt på frågorna. Motion får ni på köpet.

Läs mer om Rush Hour

Mission completed

Mission completed

Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Koordinaterna fås med hjälp av en surfplatta – hurry up, time is running!

Läs mer om Mission completed

Kreativa uppdraget

Kreativa uppdraget

Stärk lagandan med en poängjakt i naturen och på konferensanläggningen. Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern!

Läs mer om Kreativa Uppdraget

 

 

Mästarnas kamp

Mästarnas kamp

Utmana varandra i Mästarnas kamp, där det gäller att kämpa och fokusera. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltig moment för att utse företagets mästare!

Läs mer om Mästarnas Kamp

På rätt spår med vinprovning

På rätt spår med vinprovning

Här får ni prova röda viner medan era kunskaper sätts på prov. Denna resa tar er runt i olika städer och vingårdar, vi kopplar samman era smaklökar, historik, bilder och sportarrangemang runt resmålet. Upplägget är ungefär detsamma som det populära TV-programmet ”På Spåret”. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg.

Läs mer om På rätt spår med vinprovning

Hook-stafetten

Hook-stafetten

Den hederliga femkampen är nu tillbaka med nya spännande grenar, som kan genomföras utomhus under hela året. Tävla lagvis i träskorace, backstafett, hängrännan, bårbärning och A-gång”.

Läs mer om Hook-stafetten

Sommarspelen/vinterspelen

Sommarspelen/vinterspelen

Vi startar med ”invigning” där deltagarna blir indelade i olika nationaliteter, varje land får fana och flaggor. Därefter tänder vi facklan och spelen kan börja! När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får kliva upp på prispallen och ta emot medaljer och den stora äran.

Läs mer om Sommarspelen/vinterspelen

Slaget om skatten

Slaget om skatten

Samarbetsförmåga, lagkänsla och vinnarskallar är oerhört viktigt. Med karta och vunna ledtrådar ska lagen göra upp i kampen om skatten. Tävlingen är inte avgjord förrän locket på skattkistan öppnas och skatten är funnen…

Läs mer om Slaget om skatten

Alla tiders

Alla tiders

Följ med på en nostalgitripp från 70-talet och fram till idag. Tävla lagvis och svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat.

Läs mer om Alla tiders

Dominoeffekt

Dominoeffekt

Utmaningen består i att ni ska bygga varsin del i en bana, som hela gruppen sedan skall sätta samman och slutmålet är att ni ska lyckas rulla en kula från start till mål, liknande ”Domino effekt”.

Läs mer om dominoeffekten

Kontorsäventyret

Kontorsäventyret

Utmana kollegorna i kontorsäventyret med tävlingsmoment som buren, kabelhärvan, blindbygge och blindstyre.

Läs mer om Kontorsäventyret

Kampen om klockan

Kampen om klockan

En rolig och utmanande tävling där alla kan vara med och delta. Tävlingsdeltagarna delas upp i lag och lagen möts sedan i flera olika utmaningar. Varje lag väljer ut en eller två lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare medan de andra hejar fram en vinnare.

Läs mer om Kampen om klockan

På rätt spår

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som det populära TV-programmet med samma namn. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov, samarbete och laganda är viktigt då man tillsammans ska svara på frågor om vårt resmål.

Läs mer om På rätt spår

Vad i hela världen?

Vad i hela världen?

Välkomna till en frågetävling om allt mellan himmel & jord. Ni tävlar lagvis och vi testar lagens kunskaper i allt från solsystemet, fågelkvitter och vindhastigheter till uppfinningar, naturfenomen och organismer under ytan. Hur mycket kan ni?

Läs mer om Vad i hela världen?

Skogslabyrint

Skogslabyrint

Ta med kollegorna på en skogsvandring över stockar och dikar i vår labyrint. Vid vägskälen svara ni på frågor och väljer väg efter svaret, fel svar leder till återvändsgränd och rätt svar leder er till en bokstav och nästa fråga. Många rätta svar ger laget en kortare vandring och fler ledtrådar till det kluriga ordet.

Läs mer om skogslabyrinten

Bastuupplevelse Aufguss

Bastuupplevelse Aufguss

Aufguss är en upplevelse som lämnar alla sinnen berörda och ger fantastiska effekter. Gusvärden arbetar med rena eteriska oljor på varma bastulavar där det skapas värme och ånga som sprider aromaoljan i bastun. I ritualen används produkter från Kerstin Florian och värmen i bastun växlas med kylande vatten och is för att ge energi till våra kroppar.

Aktiviteter i juletid

Aktiviteter i juletid

Boka en aktivitet till julfesten för att stärka sammanhållningen.

Läs mer om aktiviteter i juletid