Spa och golfpaket

SPA och golfpaket

I oktober 2014 slog vi på Hooks Herrgård upp portarna till vårt spa och har sedan dess erbjudit ett spa och golfpaket.

I paketet ingår en övernattning i dubbelrum med trerättersmiddag, tillgång till relax och träning på Hooks Herrgård Spa och Fitness, greenfee, frukostbuffé samt badrock, tofflor och handduk.

Kombinera spa och golf för avkoppling

När du inte golfar kan du njuta av god mat, härliga miljöer samt vårt snart nyöppnade spa. Det invigdes i oktober 2014 och erbjuder varma bad, bastu, relax och gym, samt olika typer av behandlingar.

Vi vill att din golfweekend ska kunna bestå av mer än endast golf och har därför satsat på Hooks Herrgård Spa och Fitness. Tänk dig att kunna ta en avkopplande stund med behandling efter en 18 håls runda i vacker Smålandsnatur, vilken lyx.

Spalyx för alla golfälskare

Vi på Hooks Herrgård vill att du ska må bra och vi bryr oss om ditt välbefinnande. Därför har vi nu för alla golfälskare tagit fram ett spa och golfpaket. Du kan njuta av en härlig runda på golfbanan i den vackra småländska naturen för att sedan vila upp dig i vårt nyöppnade spa.

Ta en simtur i bassängen längs Hokasjön eller sjunk ner i några av våra varma källor. Eller varför inte boka en avkopplande SPA-behandling? Redan nu kan du boka ditt spa och golfpaket. Det är en lyxig kombination i en miljö som du sent kommer att glömma.

För dig som gillar golf och avkoppling i en underbar miljö är Hooks Herrgård och våra två golfbanor samt vårt nyöppnade spa drömmen för dig. Vi vill att du ska njuta av din vistelse hos oss och gör allt för att du ska trivas. Varmt välkommen till Hooks Herrgård!