Spapaket

spapaket

Unna dig en underbar spavistelse på vårt härliga spa. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters middag med säsongens smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SPAPAKET ETT DYGN
Spaentré samt lån av badrock, tofflor och handduk
Tillgång till gym, gruppträning och aufguss*
Herrgårdens trerätters middag
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

För bästa pris se vår onlinebokning, exempel på pris:
Från 1185 kr per person

Tillägg för enkelrum 300 kr, rum i herrgården 500/pers och svit 800 kr/person

* Vi erbjuder aufguss nästintill alla vardagar. Se tid och datum för träningspass och aufguss på länken ovan.

Boka online

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen (städning förekommer under morgontimmarna), spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2019.  Här tillagar våra kockar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Boka middagstid inom en vecka efter bokningen. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.