Spapaket

spapaket

Unna dig en underbar spavistelse på vårt härliga spa. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny med smaker från säsongens läckerheter med hänförande utsikt över sjön från restaurangen. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

 Under sommaren erbjuder vi samma pris alla dagar, se våra sommarpaket

SPAPAKET TVÅ DYGN
Relax och träning på spa & fitness, 2 dagar
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny, två kvällar*
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar

Ankomstdag Pris per person
Lördag-Torsdag 3 470 kr
Fredag 3 770 kr

Tillägg för boende i herrgården 400 kr/person
Enkelrumstillägg 400 kr

SPAPAKET ETT DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 585 kr
Måndag-fredag 1 985 kr
Lördag 2 285 kr
Enkelrumstillägg 300 kr
Rum i herrgården tillägg 200 kr/pers

Boka direkt

* Vecka 26-32 samt 1/10-31/4 2019 serveras herrgårdens trerätters middag på buffé.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.