Golfpaket 2018

Golfpaket

På Hooks Herrgård, ett par mil söder om Jönköping, finns två golfbanor – Parkbanan och Skogsbanan. När du bokar en golfweekend eller ett golfpaket på Hooks Herrgård har du allt du önskar på samma ställe – både golfbanor, hotellrum och restauranger.

Du bor i något av våra rum, som ligger 50-100 meter från första tee. Många golfare föredrar ett rum i Sörlängan, som ligger närmast golfbanan. Andra önskar ett rum i Strandstugan, där man kan ta ett kliv ut på terrassen för att ta sitt morgondopp.

Efter golfrundan bjuds på en tre rätters middag i Herrgårdens restaurang, med fantastisk utsikt över Hokasjön och hål nummer 7 på Parkbanan.

GOLFPAKET TVÅ DYGN 2018
Två greenfee á 18 hål
Tre rätters middag, två kvällar
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Ankomstdag                     Pris per person
Fredag 3 770 kr
Övriga dagar 3 470 kr

Tillägg: Enkelrumstillägg 400 kr, tillgång till spa 300 kr/dag, rum i herrgården 400 kr/person

GOLFPAKET ETT DYGN 2018
En greenfee
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris per person
Söndag 1 585 kr
Måndag-fredag 1 985 kr
Lördag 2 285 kr

Tillägg: Enkelrumstillägg 300 kr, extra greenfee 400 kr, tillgång till spa 300 kr, rum i herrgården 200 kr

Läs om våra golfpaket för längre vistelse

Barn

Vi välkomnar självklart barn på Hooks Herrgård. Pris för barn: 0-4 år gratis, 5-14 år 480/595 kr (exkl/inkl. greenfee).
I priset ingår rätt från barnmeny, logi i extrasäng samt frukostbuffé och eventuell juniorgreenfee.

Samarbete med andra golfklubbar

För att vi ska kunna tillgodose våra gästers behov har vi samarbete med ett flertal golfklubbar i regionen. Om du vill komplettera ett golfpaket på Hooks Herrgård med en spel på en annan golfbana har vi några alternativ:

Sand Golf Club En inlands linksbana med de bästa ingredienserna från Irland och Skottland. Banan erbjuder en riktig utmaning med spektakulära hål och Sveriges kanske bästa greener. Kombinera Sands Golf Club med Hooks Herrgård i ett golfpaket.

Isabergs GK På Isabergs GK är de båda banorna är av skogs- /parkkaraktär, men några hål med så mycket vattenkontakt att de nästan för tankarna till seasidegolf. Kombinera Isabergs GK med Hooks Herrgård i Småland Golftour.

Skinnarebo Golf & Country Club Skinnarebo Golf & CC är en trevlig och omväxlande 18-håls golfbana i en unik gårdsmiljö. Klubben erbjuder dessutom  en 9-håls korthålsbana ”Pay-and-play”, innebärande att den är öppen även för icke-golfare som vill prova på golfens mysterier och utmaningar. Mer information finns på: Skinnarebo Golf och Country Club

Götaströms GK Här erbjuds en naturskön skogs/park bana som är spelbar i alla väder, banan är anlagd på tallmomark (sand) och därför ofta torr vid ihållande regn. Det unika läget mellan Jönköping och Värnamo och med bara en pitch från E4:n gör att banan är lätt att nå från alla väderstreck. Götaström håller en hög standard och erbjuder en ”gå vänlig” 18-håls skogs/park bana som uppskattas av såväl elit spelare som medel och hög handikappare. Mer information finns på: Götaströms GK

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, köpa till spa eller behandling, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalitet. Kvällens meny är förbestämd, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. På så sätt har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vecka 26-32 serveras en middagsbuffé istället för en trerätters middag, se våra sommarpaket.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, eftersom vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten och ett glas till desserten. Pris från 335 kr.