Golfpaket

På Hooks Herrgård, ett par mil söder om Jönköping, finns två golfbanor – Parkbanan och Skogsbanan. När du bokar en golfweekend eller ett golfpaket på Hooks Herrgård har du allt du önskar på samma ställe – både golfbanor, hotellrum och restauranger.

Du bor i något av våra rum, som ligger 50-100 meter från första tee. Många golfare föredrar ett rum i Sörlängan, som ligger närmast golfbanan. Andra önskar ett rum i Strandstugan, där man kan ta ett kliv ut på terrassen för att ta sitt morgondopp.

Efter golfrundan bjuds på middag i Herrgårdens restaurang, med fantastisk utsikt över Hokasjön och hål nummer 7 på Parkbanan.

GOLFPAKET ETT DYGN
En greenfee
Herrgårdens trerätters middag eller middagsbuffé *
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris från 1 185 kr per person, se uppdaterade priser i vår onlinebokning.
Tillägg per person: Enkelrumstillägg 300 kr, extra greenfee 400 kr, tillgång till spa 300 kr, rum i herrgården 500 kr eller svit 1000 kr

* Under sommaren, vecka 26-33, serveras middagen på buffé, se våra sommarpaket

Boka online

GOLFPAKET TVÅ DYGN
Två greenfee á 18 hål
Herrgårdens trerätters middag eller middagsbuffé, två kvällar *
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Se uppdaterat pris i onlinebokningen

Boka online

Tillägg: Enkelrumstillägg 400 kr, rum i herrgården 1000 kr/person, tillgång till spa 300 kr/dag, extra greenfee 400 kr

Läs om våra golfpaket för längre vistelse

Barn

Vi välkomnar självklart barn på Hooks Herrgård. Pris för barn: 0-4 år gratis, 5-14 år 480/595 kr (exkl/inkl. greenfee). I priset ingår rätt från barnmeny, logi i extrasäng samt frukostbuffé och eventuell juniorgreenfee.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00, utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spaentré har du tillgång till spat från 15.00 på ankomstdagen till 11.00 på avresedagen. Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang renoverades nyligen. Här tillagar våra kockar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss om eventuella allergier i förväg, då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår ett glas vin till varje rätt, pris från 350 kr.

Samarbete med andra golfklubbar

För att vi ska kunna tillgodose våra gästers behov har vi samarbete med ett flertal golfklubbar i regionen. Om du vill komplettera ett golfpaket på Hooks Herrgård med en spel på en annan golfbana har vi några alternativ:

Sand Golf Club En inlands linksbana med de bästa ingredienserna från Irland och Skottland. Banan erbjuder en riktig utmaning med spektakulära hål och Sveriges kanske bästa greener. Kombinera Sands Golf Club med Hooks Herrgård i ett golfpaket.

Isabergs GK På Isabergs GK är de båda banorna är av skogs- /parkkaraktär, men några hål med så mycket vattenkontakt att de nästan för tankarna till seasidegolf. Kombinera Isabergs GK med Hooks Herrgård i Småland Golftour.

Skinnarebo Golf & Country Club Skinnarebo Golf & CC är en trevlig och omväxlande 18-håls golfbana i en unik gårdsmiljö. Klubben erbjuder dessutom  en 9-håls korthålsbana ”Pay-and-play”, innebärande att den är öppen även för icke-golfare som vill prova på golfens mysterier och utmaningar. Mer information finns på: Skinnarebo Golf och Country Club

Götaströms GK Här erbjuds en naturskön skogs/park bana som är spelbar i alla väder, banan är anlagd på tallmomark (sand) och därför ofta torr vid ihållande regn. Det unika läget mellan Jönköping och Värnamo och med bara en pitch från E4:n gör att banan är lätt att nå från alla väderstreck. Götaström håller en hög standard och erbjuder en ”gå vänlig” 18-håls skogs/park bana som uppskattas av såväl elit spelare som medel och hög handikappare. Mer information finns på: Götaströms GK