Sand GC

Hook - Sand Golfpaket

Känner du för variation? Med det här paketet kombinerar du en golfrunda på Sand GC:s böljande, utmanande banor och tar dig sedan till Hooks Herrgård, äter en fantastisk middag och tillbringar natten hos oss. Dagen efter spelar du på någon av våra vackra banor – Skogsbanan eller Parkbanan.

 

HOOK - SAND TVÅ DYGN

  • En greenfee på Sand GC
  • Två greenfee (på Park- eller Skogsbanan)
  • Herrgårdens trerätters middag, två kvällar
  • Övernattning i dubbelrum, två nätter
  • Frukost, två dagar

 

Pris från 4 570 – 5 370 kronor per person beroende på ankomstdag

HOOK - SAND ETT DYGN

  • En greenfee på Sands GC
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost
  • Greenfee på Park- eller Skogsbanan

 

Pris från 2 285 - 3 085 kr beroende på ankomstdag

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om tillgång till spa, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

På grund av rådande omständigheter har vi begränsat antal platser i spat, därför rekommenderar vi att ni bokar spaentré i god tid innan ankomst.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Sand GK

En av världens mest berömda golfbanearkitektfirmor besökte Jönköping hösten 2003. Man letade efter en plats med ren sandjord för att ha de ultimata förutsättningarna att bygga en golfbana av yttersta världsklass! När man fann denna unika sandtäckt insåg man möjligheterna att skapa något som denna del av Europa aldrig tidigare skådat. En inlands linksbana med de bästa ingredienserna från Irland och Skottland. Banan erbjuder en riktig utmaning med spektakulära hål och Sveriges kanske bästa greener. Belöningen efter rundan väntar i det magnifika klubbhusets restaurang.

I Amerikanska Golf Digest ranking över de 100 bästa banorna utanför USA är Sand är en av endast två svenska golfbanor som återfinns på listan och rankas som världens 82:a bästa bana. Läs mer om Sand GC