Hooksherrgård Padel 37 (1)

Padelpaket

Är du ute efter en padelweekend med vännerna? Då har du kommit rätt. Hos oss kan du boka padelpaket alla dagar i veckan. Padelpaket med spa eller padelpaket med golf är några utav våra populära paket.

Ni spelar padel utomhus på en av våra padelbanor på anläggningen eller inomhus på Vaggeryd Padelcenter, en mil från Hooks Herrgård. Dela upp timmarna som passar er bäst, kanske en eftermiddagsturnering för att sedan bara koppla ev eller sprid ut över flera dagar.

I vårt spa njuter ni av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar och tar ett dopp utomhus i källorna intill sjökanten. Eller varför inte kombinera med en golfrunda?

Efter avkoppling eller aktivitet serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter till bords för en trerätters middag komponerad av säsongens smaker. Gillar du musik och att hänga i salongerna efter middagen? Då tycker vi att du ska boka din vistelse en fredag eller lördag när vi erbjuder pianobar till kvällen, se datum och artister.

På morgonkvisten serveras en härlig frukostbuffé som förbereder dig för aktivitet eller avkoppling. Du lämnar oss med ny ro, det vågar vi nästan lova.

Padelpaket en söndag?

Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Padelpaket på småländska helt enkelt.

PADELPAKET MED SPA

 • Padel 3 timmar
 • Tillgång till spa & gym 14.00-17.00 eller 17.00-20.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

Se bästa pris online

PADELPAKET

 • Padel 3 timmar
 • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé

 

Se bästa pris online

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 900 kr/dygn, extra padeltid 260-400 kr/st, enkelrum 300 kr/dygn
Greenfee 500-600 kr

Boka flera dygn?
Vid bokning flera dagar erhålls 10 % rabatt per dygn
Sök på antal dagar och välj det paket som heter padelpaket flera dagar

För att boka ett av våra padelpaket väljer du spa-, golf- eller weekendpaket och adderar padel som tillval.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

Padel

På Hooks Herrgård finns två utomhusbanor, som är bokningsbara per timma året runt och när vädret tillåter. Padelracket finns att låna i hotellreceptionen, där även bollar och vatten till försäljning.

För den som vill spela inomhus finns nyöppnade Vaggeryd Padelcenter i vår närhet. Vi hjälper till att boka bana på önskade tider. Det finns bollar till försäljning samt rack att hyra. Arenan ligger på Galoppvägen 7, i Vaggeryd, se karta.

Läs mer om Vaggeryds Padelcenter


Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad 9.00-20.00 (23.00 vid kvällsspa).

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka till spaentré för 150 kr per person.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (från 13.30 för dig med spa från 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00 på avresedagen.