EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL
10 % rabatt vid bokning online
MODERNA MÖTEN

Ett slags skönare liv

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

 

Se filmen Hooks Herrgård på 30 sekunder

 

GE BORT EN UPPLEVELSE

Unna en vän eller kollega en lyxig spaweekend med sköna behandlingar, överraska med en golfweekend eller bjud kollegor, familj eller vänner på en smakfull tre rätters middag med utsikt över Hokasjön.

Köp presentkort


Boka boende

Har du en förfrågan gällande spa, golf eller weekend? Vill du boka bord i restaurangen eller få offert på fest eller bröllop? Ring 0393-210 80 eller skicka en förfrågan, så kontaktar vi dig inom kort.

Förfrågan

Sportlov med spa

Ta med barnen på ett härligt sportlovserbjudande – ett härligt spapaket fyllt med sköna bad, avkoppling och träning.

Läs mer

Vinterkonferens 2018

Boka er konferens med ankomst i februari eller mars 2018 och ta del av vårt kampanjpris.

Läs mer

Golfskola med Svensk Golf

Vi upprepar succén med golfskola i april i samarbete med Svensk Golf! Nu är Superstart Sverige inne på sitt femte år för att återigen ge dig möjligheten att få en

Läs mer

Spapaket lördag

Vi rekommenderar vårt spapaket ”En slags skönare kväll” för den som vill njuta lite mer. Du äter en tidig middag och har hela kvällen för spa och avkoppling utan några tider att passa.

Läs mer

Söndag med spa

Förläng helgkänslan med ett erbjudande på en underbar spavistelse från söndag till måndag och få möjlighet att starta arbetsveckan med ny härlig energi.

Läs mer

Lediga tjänster

Vill du vara med och göra våra gästers vistelse till något alldeles extra? Just nu söker vi tex spapersonal, kock och serveringspersonal.

Läs mer


Aktuellt

11 01

SSQ Awards

Årets konferenshotell. Den 10 januari blev Hooks Herrgård en av tre finalister i kategorin ”Bästa Konferenshotell” på Scandinavian Service & Quality Awards 2017. Tidningen Affärsresenären nominerade 30 anläggningar i Sverige

29 11

Bilder träningshelg

Se bilder från träningshelgen med Topphälsa 17-19 november:

07 08

DIGGILOO

Den 29 juli gästade Diggiloo-gänget Hooks Herrgård. Se bilder från kvällen: