Boka konferens med möjlighet till golf

Golf med konferens

Konferenser är idag en populär aktivitet för alla sorter och storlekar av företag, ideella organisationer och offentlig sektor. Konferens är ett ypperligt tillfälle för kollegor att arbeta produktivt och fokuserat under en begränsad period. En annan vanlig anledning att allt fler organisationer väljer att anordna konferens är för att det är ett bra sätt att stärka sammanhållningen i gruppen. Människor som känner varandra arbetar också i regel bättre tillsammans. Att anordna konferens är uppskattas av både deltagarna och organisationen i fråga, det blir positiva effekter för alla!

Kombinera konferens med golf

Strax söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård. Hooks Herrgård är en av de konferensanläggningarna som funnits längst i Sverige. Här kan organisationer anordna konferens i genuin herrgårdsmiljö, bevarad intakt från 1700-talet. I närheten av herrgården ligger två natursköna golfbanor, Skogsbanan och Parkbanan. Dessa golfbanor håller hög kvalitet och våra gäster berättar ofta för oss hur de uppskattade sina golfrundor.

Golfkonferens – nytta med nöje

Under en konferens arbetar man ofta mycket intensivt och fokuserat, för att sedan bryta av med en rolig aktivitet att göra tillsammans. De bästa konferenserna inkluderar både hårt arbete och rolig avkoppling. Då är golf är ett perfekt sätt att göra detta. Det är en sport som kan utövas av både proffs och nybörjare, samtidigt som det är en mycket social sport.

Hooks Herrgård – golf och mer!

En konferens hos oss på Hooks Herrgård är mer än bara arbete och golf. Här kan konferensdeltagarna också njuta av vårt kompletta spa, med både behandlingar, bastuavdelning och flera olika typer av pooler. Vi erbjuder också en rad olika behandlingar, med en blandning av nytt och gammalt. Testa vår horisontaldusch eller K-lift, eller kanske en klassisk massage? Här finns också gym och padelbanor. När arbetet är slut för dagen är det enkelt att fylla på energinivåerna, antingen genom träning eller total avkoppling.

Boka nästa stora konferens hos oss

Golf och konferens, kombinerat hos oss på Hooks Herrgård. Om ni behöver hjälp med att planera er konferens kan vi självklart hjälpa till även med detta. Du kan enkelt kontakta oss via telefon eller mail, alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.

Varmt välkommen till Hooks Herrgård när du letar en plats med golf och konferens på samma plats!