Weekendpaket Golf

Weekendpaket golf

Har du ett brinnande intresse för att spela golf samtidigt som du vill vistas i en avslappnade och trevlig miljö? Då är Hooks Herrgård och vårt weekendpaket för golf något som passar dig.

För oss på Hooks Herrgård ligger golfen oss varmt om hjärtat. Därför har vi nu skapat ett weekendpaket med golf för den som både gillar att koppla av och ta sig en runda på någon av våra två golfbanor.

I paket ingår övernattning i dubbelrum, trerätters middag och frukostbuffé, samt greenfee. Du kan välja mellan en eller två dagars golfpaket. Golf är en sport som enkelt går att kombinera för att förfriska upplevelsen.

Weekendpaket med golf – något för alla smaker

  • Höstgolf
  • Golf Camp
  • Golfpaket med spa
  • Golfpaket flera dagar
  • Sand – Hook golfpaket
  • Golfpaket med padel
  • Semestergolf

Vi har två stycken natursköna golfbanor att erbjuda som ligger vackert intill Hokasjöns strand i en harmonisk miljö. De ligger nära herrgården och är mycket omtyckta av Sveriges golfare. Parkbanan är öppen och är en av landets äldsta. Skogsbanan är lite knepigare och kräver att man har tungan rätt i mun.

Boka ett weekendpaket med golf för att få ut det mesta av din vistelse!

När du inte golfar kan du njuta av god mat, härliga miljöer samt vårt härliga spa. Det  erbjuder varma bad, bastu, relax och gym, samt olika typer av behandlingar. Vi vill att din golfweekend ska kunna bestå av mer än endast golf och har därför satsat på Hooks Herrgård Spa och Fitness.

Tänk dig att kunna ta en avkopplande stund med behandling efter en 18 håls runda i vacker Smålandsnatur, vilken lyx! Vi erbjuder även två padelbanor och god mat tillagad av de finaste råvarorna till högsta precision i vår eminenta restaurang.

För att vi på Hooks Herrgård ska kunna tillmötesgå våra kunders önskningar har vi ett flertal samarbeten med golfklubbar runt om i trakten. Självklart går det bra att komplettera vårt golfpaket med spel på några av dessa.

Vid frågor och funderingar angående vårt golfweekendpaket, hör gärna av dig till oss. Vi besvarar dina frågor och berättar närmare om vad våra paket har att erbjuda. Hjärtligt välkommen till oss på Hooks Herrgård! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.