Företagsgolf

Företagsgolf

Här på Hooks Herrgård är vi vana vid att arrangera företagsgolf. Det är något som både dina kunder och kollegor kommer att uppskatta.

Hit kommer flera företag varje år för att spela golf under en dag eller en weekend. Tack vare god service så ser vi till att ni får det bästa golfeventet från början till slut. Boka företagsgolf på telefonnummer 0393-217 09 eller bokning@hooksherrgard.se.

En egen golfvärd

Varje företag får en egen golfvärd som följer med hela vägen från bokning till utförande här på plats. Golfvärden hjälper er med att planera vistelsen under ett inledande möte och skräddarsyr upplevelsen så att den möter era önskemål.

Golfvärden finns också med och hjälper till med inbjudan till kunder och kollegor, samt lottning och startlista för tävlingen. Väl på plats går golfvärden igenom tävlingens olika regler som gäller. Utöver det så finns golfvärden alltid till hands om frågor uppstår eller om du och dina medgäster behöver hjälp med något.

Bra service hela vägen på er företagsgolf

För oss är det viktigt att du och dina gäster får den härliga upplevelse ni förtjänar. God service är något som alltid är självklart när vi tar emot våra gäster.

Under era golfbesök ser vi alltid till att det finns frukost eller lunch vid ankomst så att ni kan få landa lite och ladda batterierna innan ner ger er ut på golfbanan. Under golfen finns det alltid service under hela banan som förser er med mat och dryck. Dagen avslutas alltid med en trerätters middag eller grillbuffé beroende på säsong och vad ni önskar, där nästa morgon bjuder på god och energigivande frukost. Boka din företagsgolf på Hooks Herrgård, utanför Vaggeryd.