Anordna företagsgolf

Anordna företagsgolf

Att anordna företagsgolf är något som många gånger går hem bland kunder och anställda, men det är inte alltid lätt att veta var man ska börja.

Det ska bokas, inbjudningar ska skickas och planering av tävlingen ska göras. Vi på Hooks Herrgård hjälper dig med allt detta. Allt du behöver gör är att bestämma datum och berätta hur många ni är, så hjälper vi till med resten.

Nytta och nöje eller bara nöje?

Hos oss kan du välja att ta med dina kollegor och kunder för ett par härliga dagar med golf, vackra vyer, god mat, välförtjänt service och kanske en och annan massage.

Du kan också välja att kombinera golfhelgen tillsammans med en konferenshelg. Vi har både banorna och lokalerna och hjälper till med all logistik kring er golferens.

Anordna företagsgolfen på Hooks Herrgård

Sugen på att boka en företagsgolf hos oss? Bokar gör du genom att kontakta oss, så kollar vi på datum samt hur många ni kommer att vara. Vi skickar sedan ut en offert, där golfbana, frukost, mat, övernattning med mera ingår. Du och dina gäster blir också tilldelad en golfvärd som hjälper till med planering och lottning inför tävlingarna. Golfvärden finns med under hela vistelsen och ute på golfbanan, allt för att ni ska få den bästa upplevelsen.

Vi har tagit emot många företag för golfevent och vi ser fram emot att få välkomna er också. Har du ytterligare frågor kring vår företagsgolf är du alltid välkommen att ringa oss eller maila.