Bo på herrgård i Småland

Bo på herrgård i Småland

På Hooks Herrgård erbjuds du att bo på en herrgård i en sagolik 1700-tals miljö med en fantastisk omgivning. Ett ställe att trivas på och inspireras av, fyllt med härliga upplevelser som passar alla.

Med det natursköna läget vid Hokasjön, några mil söder om Jönköping, har herrgården blivit en naturlig mötesplats för såväl konferenser som privata besök. När du bor på en herrgård vid Hokasjön kommer du få uppleva du vacker natur, god mat och dryck, en avkopplande weekend, golf på två golfbanor, spa och konferens i moderna lokaler.

Bo på en herrgård med Smålands finaste spa!

Passa på att unna dig en härlig stund i vårt nyöppnade spa under din vistelse. I oktober 2014 slogs dörrarna upp till vårt lyxiga spa som har två avdelningar att erbjuda. En av dem är den aktiva delen där du kan ta en simtur i den 20 meter långa poolen, träna i vårt gym och koppla av i de varma respektive kalla källorna som finns både utomhus och inomhus.

Här går det även ta del av bastulandskap, kneipp, fotbad samt upplevelseduschar. Den andra är den lugna delen som består av en lounge med eldstad där te och frukt erbjuds. Vi erbjuder självklart olika SPA-behandlingar där du själv väljer fokusering.

Vi har dessutom två stycken golfbanor att erbjuda som ligger i nära anslutning till herrgården och är mycket omtyckta bland Sveriges golfare. Parkbanan är en öppen bana som går längs Hokasjön och är en av Sveriges äldsta. Skogsbanan är lite knepigare och det gäller att ha tungan rätt i mun.

Två natursköna banor med en vacker inramning av de småländska skogarna. Förena nytta med nöje och anordna en ”golferans” eller företagsgolf. Vi erbjuder även golfskola och mycket mer. Vi har även sammansatt olika golfpaket som går att välja mellan.

Skäm bort dig själv – Bo härligt och bekvämt på vår herrgård

Om du vill bo på herrgård i en avkopplande miljö är Hooks Herrgård ditt självklara val. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar harmoni. Vår romantiska herrgård består av 250 bäddar som är fördelade på 103 rum i olika rumskategorier. Våra rum finns i åtta olika byggnader som ligger på gården.

Oberoende av om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär. Välkommen till Hooks Herrgårds rofyllda oas.

Låt oss skämma bort dig så att du kan njuta av en minnesvärd vistelse på Hooks Herrgård. Du kan snabbt och enkelt boka boende eller skicka en förfrågan via hemsidan, annars kan du även kontakta oss via telefon och email. Vi besvarar eventuella frågor och ger dig ytterligare information om vilka möjligheter som finns när du bor hos oss på Hooks Herrgård. Välkommen hit!