Boende på golfbanan

Boende på golfbanan

För dig som söker efter boende på golfbanan där du kan maximera din golftid och samtidigt få ut så mycket som möjligt av upplevelsen ska boka en golfhelg hos oss på Hooks Herrgård. Vi erbjuder dig en mängd olika weekend- och golfpaket, allt för att du ska få en så maximal golf- och naturupplevelse som möjligt.

Hooks Herrgård ligger vackert intill Hokasjöns strand, i en lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping. Hos oss är golfen en naturlig del och det har den varit i över sjuttio år.

Hos oss hittar du boende direkt intill golfbanan

På Hooks Herrgård hittar du boende i princip på golfbanan. En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan, två natursköna 18-håls golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. Parkbanan är en öppen bana som går längs Hokasjön och är en av de äldsta i Sverige. Den andra banan, Skogsbanan, är lite knepigare och där det gäller att ha tungan rätt i mun. Båda banorna bjuder på en underbar natur med en oerhört vacker inramning av de småländska skogarna. Hos oss får du vacker natur, utmanande golf och boende på golfbanan.

För att vi på Hooks Herrgård ska kunna tillmötesgå våra kunders önskningar har vi ett flertal samarbeten med golfklubbar runt om i trakten. Självklart går det bra att komplettera våra olika golfpaket med spel på några av dessa banor. Läs mer om vilka klubbar som ingår under Golfpaketet på vår hemsida.

Utöver bra boende på golfbanan får du även god mat och fina faciliteter

Självklart erbjuder vi även våra kunder och gäster att komma hit med hela företaget. Vi har god erfarenhet av att anordna golfturneringar, kombinerat med boende på golfbanan, för företag. Givetvis kan du då även köpa till ett prisbord, allt för att få det ännu mera spännande. Fördelen med att boka golf hos oss är att du har nära till alla faciliteter, bra boende och god mat. Dessutom kan de som inte spelar golf få en härlig dag i den underbara naturen.

Motion, umgänge och avkoppling – det erbjuder vi dig i alla våra golfpaket. Utöverboende på golfbanankan du hos oss kombinera din golfupplevelse med en rad olika tillbehör för att det ska passa just dig. Kolla in vårt breda utbud av upplevelser och boka redan i dag.

Oavsett årstid är Hooks Herrgård en fridfull plats där stressen har svårt att tränga sig in. Att få möjligheten att kombinera detta med en härlig golfhelg i goda vänner sällskap kan inte bli bättre. Vi är väldigt måna om att ta hand om dig och oavsett hur golfen går är du värd god mat i en härlig miljö efteråt. Välkommen!