Boka spaweekend

Boka spaweekend

Vad kan vara lyxigare än en riktigt skön helg i en avkopplande naturskön miljö och med ett förstklassigt spa. Boka spaweekend hos oss på Hooks Herrgård så garanterar vi dig just detta, natursköna stunder med total avkoppling.

Ta en härlig simtur i vår 20 meter långa bassäng eller ta dig ett varmt bad i våra källor för att sedan få en härlig behandling. För den som vill träna har vi även en fitnessavdelning som består av ett fräscht gym med bra och nya maskiner.

Boka en avkopplande spaweekend

Hooks Spa och Finess är en 1300 kvadratmeter stor anläggning med ett ljuvligt läge precis vid Hokasjöns strand. Här finns ingen stress och inga måsten, det är bara att komma hit och njuta så tar vi hand om dig på bästa tänkbara sätt.

De fyra grundbultarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och härliga behandlingar är hjärtat i Hooks Spa och Fitness. Balansen mellan dessa fyra byggstenar ger människan en inre frid och balans som vi i dagens stressiga samhälle ibland glömmer bort. Unna dig därför att boka en spaweekend redan nu så att du har något att se fram emot. Att efter en stressig vecka få varva ner i någon av våra varma källor eller ta en promenad i den natursköna miljön är en lyx i sig.

Oavsett årstid är Hooks Herrgård en fridfull plats där stressen har svårt att tränga sig in. Vill du ge bort en spakweekend går det bra att köpa presentkort. Där kan du välja om du vill lägga till behandling med mera. Att få en upplevelse som denna är få förunnat och något som vi tycker att du och din partner eller din kompis eller kanske kompisgäng ska unna er. Boka din spaweekend redan nu så att du har målet i sikte.

Boka spaweekend och kombinera med golf

I anslutning till Hooks Herrgård har vi även två fina 18-hålsbanor som har ett gott rykte bland Sveriges golfare. Vad är bättre än att boka en spaweekend och kombinera den med golf? Efter en lång dag på golfbanan ha lyxen att sjunka ner i våra varma bad eller erbjuda en massagebehandling, kan det bli bättre?

Varmt välkommen till Hooks Herrgård och Hooks Spa och Fitness! Vi lovar att bjuda dig på en avkopplande helg i sundhetens tecken med ljuvlig mat, avkoppling och vacker natur. Vi hoppas på att få se dig här hos oss inom kort. Boka, koppla av och njut!