Företagsevent – Golf

Företagsevent – Golf

Med ett av de bästa lägena vid Hokasjöns strand ligger våra golfbanor som passar perfekt för företagsevent med golf. Vår golfvärd är med dig från första bokningssamtalet till genomförd tävling.

Vi hjälper till att skräddarsy din golfdag med kollegor eller kunder. Vi lyssnar på vad du har för behov och lägger ut ifrån det ett förslag på upplägg.

Företagsevent med alla delar!

Vi erbjuder allt från mat och dryck till genomgång av tävlingen, skickar ut inbjudan, service runt banan med mera. Vi ser till att ni har den bästa servicen från start till mål och det bästa av allt att du själv inte måste gör allt. Vi hjälper dig för att du under denna dag ska kunna fokusera till 100 % på dina gäster.

För att göra upplevelsen ännu bättre erbjuder vi även prisbord från vår välsorterade golfshop, golfclinic eller föreläsning. Vi kan även hjälpa dig med profilerade bollar, polletter, hyrvagnar med mera. Är man inte bara där för att spela golf erbjuder vi även konferenslokaler, after golf och aktiviteter för de gästerna som inte spelar golf. Vi tror på att alla kan vara med och om man inte spelar golf tar vi därför mer än gärna fram speciella lösningar och aktiviteter just för dem.

Njut av golf med företaget

När du vill bjuda dina medarbetare eller kunder på en golfupplevelse utöver det vanliga är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra banor, Parkbanan samt Skogsbanan, ligger båda vackert belägna i de småländska skogarna. Båda banorna består av 18-hål. Parkbanan är en öppen bana som går längs Hokasjön och är en av de äldsta i Sverige.

Den andra banan, Skogsbanan, är lite knepigare och där det gäller att ha tungan rätt i mun för att lyckas. Hos oss får du både en rolig och avkopplande stund i de natursköna skogarna kring Hokasjön. Boka ett företagsevent med golf och överraska dina medarbetare eller kunder med en dag som de sent kommer att glömma.

Kombinera ett företagsevent med golf och spa

Varför inte bjuda dina medarbetare eller kunder på en kombinerad golf och spadag. De som inte spelar golf kan under en hel dag njuta av vår 1300 kvadratmeter stora spa- och fitnessanläggning och för golfentusiasterna kan de sjunka ner i de varma baden efter en dag med hårt golfande.

Vi vill kunna erbjuda alla våra gäster en förstklassig service och vi garanterar att vi har något för alla. När du bokar företagsevent med golf hos oss eller kanske en kombination av golf och spa ombesörjer vi allt. Ni behöver bara vara där och mingla med era gäster.

När du vill bjuda på ett företagsevent med golf utöver det vanliga kontakta oss på Hooks Herrgård. Vi hjälper vi dig att skapa ett lyckat event, varmt välkommen!