Företagsgolf Småland

Företagsgolf småland

Golf är en avslappnande sport som ger möjlighet till skön motion och att umgås med kollegor och kunder i härlig miljö.. Många företag besöker oss här på Hooks Herrgård för att spela golf under ett par dagar . Här finns vackra banor med olika teman, mitt i den småländska naturen.

Boka en vistelse för golfspel, avkoppling och god mat, eller boka en konferenshelg och varva det med golf, så får ni ut både nytta och nöje av besöket. Vi kallar det paketet för golferens.

Varför välja Hooks Herrgård?

Det finns många anledningar till varför vi tycker att du ska välja just Hooks Herrgård i Småland när du ska boka företagsgolf. Service är en av våra ledord där vi alltid är måna om att ge den bästa servicen till våra gäster, vare sig man kommer själv för en kort massage eller ett helt gäng för en hel golfhelg.

Vid just företagsgolf blir ni tilldelade en golfvärd som finns med från de inledande planeringarna och hela vägen genom golfbanorna.

Hooks Herrgård ligger precis vid Hokasjön och är bara ett stenkast från E4:an. Endast 10 km från det att du svänger av, vilket gör det enkelt att samla kunder från olika delar av landet.

Boka företagsgolf hos oss i Småland

Du bokar enklast din företagsgolf genom att kontakta oss per telefon. Berätta vilket datum hur många ni förväntas bli på eventet och era måls diskuterar vi fram en skiss på arrangemanget och skickar en offert. Vi hjälper till med planeringar och med att skicka ut inbjudningar.