Golfpaket Jönköping

Golfpaket Jönköping

Sveriges bästa golfpaket hittar du i Jönköping. Hooks Herrgård erbjuder dig natursköna golfbanor vacker belägna intill Hokasjöns strand, i en lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping.

En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan – två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. På Hooks Herrgård möts du av härlig natur, god mat och dryck. Vi erbjuder en familjär och trivsam atmosfär.

Ett golfpaket nära Jönköping som passar alla spelare

Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. Redan 1934 började en golfbana att byggas ett par mil söder om Jönköping. Hos oss hittar du ett brett utbud av olika golfpaket för alla nivåer. Vår golf kan även kombineras med en rad olika tillbehör för att förstärka upplevelsen. På Hooks Herrgård finns det ett paket för alla.

Självklart erbjuder vi även våra golfpaket till företag. På plats finns Hooks egna pros som ser till att bransch- och företagsgolfen fungerar som den ska samt ger hjälp åt de som ännu inte upptäckt tjusningen med den ädlaste av sporter.

Boka ditt golfpaket i Jönköping hos oss på Hooks Herrgård – vi ser framemot att göra din golfupplevelse minnesvärd.