Golfpaket med boende

Letar du efter golfpaket med boende nära golfbanan? På Hooks Herrgård får du det bästa av båda världar. Vi erbjuder dig bekvämt boende och spännande golfpaket på ett och samma ställe.

Förstärk golfupplevelsen med fina upplevelser

Hos oss på Hooks Herrgård får du möjligheten att kombinera golfen men en härlig upplevelse i herrgårdsmiljö. Givetvis kan vi erbjuda en rad med olika tillbehör för att förstärka golfupplevelsen. Vad sägs om whiskygolf, höstgolf eller midsommargolf? Hos oss finns ett golfpaket för alla smaker.

Det som är skönt för dig som gäst hos oss är att vi tar hand om allt från start till mål. Vår handläggare finns med dig under hela vistelsen och är behjälplig innan gällande planering, skicka inbjudningskort med mera. Vi vill att du som gäst bara ska kunna koppla av och ta hand om dina medarbetare medan allt runt omkring bara smidigt flyter på. Hos oss får ni en härlig upplevelse i en vacker och avkopplande miljö.

Vi kombinerar golfpaket med boende på herrgård

Hooks Herrgård är vacker beläget intill Hokasjön strax söder om Jönköping. Med sitt perfekta läge mellan Göteborg, Stockholm och Malmö är det lika långt för alla parter var man än bor. I en vacker 1700-tals miljö, underbar natur, god mat och dryck skapar vi tillsammans en familjär och trivsam atmosfär att koppla av i. Här finns ingen stress utan här flödar energin och kreativiteten vilket är positivt för er konferens.

Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan. Det är därför det gör det så enkelt för oss att kombinera våra golfpaket med boende.

Det är två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. Parkbanan är öppen och en aning lättare än Skogsbanan, där det gäller att hålla tungan rätt i mun för att lyckas. Hos oss finns all hjälp ni behöver för att skapa den bästa golfupplevelsen för alla i sällskapet.

Våra golfpaket öppnar dörren till vårt unika spa

För de som inte spelar golf kan vi givetvis erbjuda andra aktiviteter och göra ett separat program för dem. De kan exempelvis utnyttja vårt fräscha gym för ett styrkande gympass eller ta en skön simtur i vår 20 meters bassäng.

På Hooks Herrgård finns något för alla och vi hoppas att du bokar ett golfpaket med boende hos oss för din nästa konferens eller kundevent! Välkommen att boka vårt golfpaket med tillhörande boende. Hör av dig till oss redan idag.