Julbord Jönköping

Julbord Jönköping

När du ska boka julbord i Jönköping rekommenderar vi dig att läsa igenom vårt erbjudande. Hooks Herrgård erbjuder dig traditionellt julbord i en vacker herrgårdsmiljö med naturen inpå knuten. Hos oss får du både god mat och en avkopplande stund.

Stämningsfullt och välsmakande julbord

Strax söder om Jönköping finner du Hooks Herrgård vacker beläget intill Hokasjön. I fantastisk 1700-tals miljö och med en byggnad med anor från 1300-talet erbjuder vi dig julbord i Jönköping. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn och harmoni. Hos oss får du en avkopplande och välsmakande upplevelse i unik miljö!

När du bokar vårt julbord i Jönköping välkomnas du med glögg och pepparkakor i Herrgården och därefter serveras julbordet i restaurangen. Vi är mycket stolta över vår mat, och köket är hjärtat i Herrgården. Här tillagas omsorgsfullt maten av professionella kockar. Vår serveringspersonal ser till att din kväll blir något utöver det vanliga och ser till att ni under kvällen får allt ni önskar.

Det självklara valet för julbord nära Jönköping!

Vi har varit verksamma i över 50 år och vet vad som krävs för att lyckas med stämning, mat och välmående. Vi har dessutom ett brett utbud av paket med julbord. Vad sägs om julbord med show, jullunch eller en julbordweekend? Vi vill att våra gäster ska kunna få det de söker och skräddarsyr gärna paket efter era önskemål.

Är du ett företag i Jönköping som vill bjuda dina anställda på en välsmakande och vällagat julbord vill vi på Hooks Herrgård att vi ska vara det självklara valet. Med dessutom en liten biltur hinner magen bli hungrig och att då välkomnas av glögg och pepparkakor i vår härliga och varma miljö höjer julstämningen enormt.

Hos oss ska ni känna er som hemma, samlas kring brasan och bara njuta av god mat och trevligt sällskap.

Julbord med konferens i Jönköping

Vi kan även erbjuda dig som företagskund ett julbord i Jönköping med tillhörande konferens. Ni kanske vill summera året tillsammans med en god bit mat och fira att julen är här. Då är ni varmt välkomna till oss på Hooks Herrgård. Vi har arbetat med julbord och konferens i många år och har därför både förutsättningarna och kunskapen om hur vi hjälper dig att skapa en lyckad konferens.

Gör som många andra – boka ditt julbord i Jönköping hos Hooks Herrgård. Vi lovar en stämningsfull och minnesvärd upplevelse för dig och ditt sällskap. Vi ser framemot att får fira in julen tillsammans med dig.