Julbord med boende

Julbord med boende

Nu är det hög tid att planera årets julbord. Varför inte kombinera julbord med ett unikt boende och en underbar weekend?

På Hooks Herrgård erbjuder vi dig just detta. Vi erbjuder dig den perfekta kombinationen av välsmakande mat och vackert husrum för att du ska kunna slappna av och njuta av härlig julstämning och välsmakande mat.

En unik julbordsweekend med boende på herrgård

Strax söder om Jönköping finner du Hooks Herrgård vacker beläget intill Hokasjön. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn och harmoni.

Hos oss får du en avkopplande och välsmakande upplevelse i unik miljö. Vi erbjuder dig bekvämt boende, hos oss finns 236 bäddar fördelade på 105 rum i olika rumskategorier.

Välj Hooks Herrgård för ert Julbord

Hos oss kan du koppla av ordentligt och passa på att få en god natts sömn i samband med julbordet. Välj mellan ett avkopplande julbord i herrgårdsmiljö och julbuffé med en fartfylld show.

På fredagar och lördagar bjuder Stanfur upp till dans i Herrgården. Allt det och lite till får du när du bokar vårt paket med julbord och boende.

Så vad väntar du på? Boka din weekend och julbord med boende hos oss redan idag!