Julbord och konferens

Julbord och konferens

Funderar ni på att boka julbord och konferens? På Hooks Herrgård kombinerar vi traditionellt julbord i herrgårdsmiljö och inspirerande konferenser i toppmoderna lokaler. Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping.

Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är vår herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet, så söker ni den ultimata platsen för konferensen är detta en miljö att trivas och inspireras i.

Här finns gott om plats för produktivt tankearbete med toppmoderna möteslokaler som rymmer omkring 300 personer. Hos oss finns många möjligheter att förena nytta med nöje! Inled en rolig kväll, bestående av julbord och show, med en skön stund i vårt nya spa. Vi har allt ni kan förvänta er av ett konferenshotell. Det är viktigt för oss att ni känner er 100 % nöjda med upplägget och vistelsen här.

Upplägget planeras utefter ert syfte och krav, därför uppskattar vi ifall ni tänker igenom och meddelar oss innan ankomst hur era förevändningar arrangemanget ser ut. Med dem som riktlinjer skräddarsyr vi en konferens som passar er, tillsammans med julbord och andra roliga aktiviteter.

Julbord och konferens – en vinnande kombination!

Att ha julbord och konferens tillsammans är en mycket bra kombination för dig som vill skapa julstämning och samtidigt få ett givande avslut på arbetsåret och kickoff inför nästa år. På Hooks Herrgård får ni allt ni behöver för en lyckad konferens. Hos oss får ni alltid vällagad mat, bekvämt boende, utrymme för konstruktivt tankearbete med stora möteslokaler, ett brett utbud av spännande aktiviteter och god service.

Vi har funnits i många år och är en av Sveriges första konferensanläggningar. Vår erfarenhet, kompetens och omgivning gör oss till Smålands trevligaste och populäraste konferensmiljö. Med många referenser och varma rekommendationer kan vi säga att våra gäster känner likadant. Vårt konferenshus är bemannat med serviceinriktad personal som alltid finns till för att hjälpa dig att skapa en lyckad konferens.

Kombinera ert julbord och konferens med en show

Varför inte kombinera julbord och konferens med en show på kvällen? Hos oss på Hooks Herrgård är allt möjligt. Vi planerar er konferens så att det blir precis så bra som ni vill ha den.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Ni når oss enkelt genom att skicka en förfrågan via hemsidan, men det går lika bra att ringa eller maila. Vi ser framemot att höra ifrån er! Varmt välkomna till oss på Hooks Herrgård!