Boka konferens för 100 personer

Konferens 100 personer

Representerar du en organisation som ska anordna konferens? Då har du hamnat helt rätt. Vi på Hooks Herrgård har lång erfarenhet av att anordna konferenser åt både små och stora sällskap, det är inte ovanligt att sällskap på mer än 100 personer kommer till oss under för en produktiv och rolig konferens. Hooks Herrgård är beläget 3 mil söder om Jönköping, alldeles nära det natursköna vattendraget Hokasjön.

Att boka konferens är ett bra sätt att under en kortare tid samla flera personer för hårt och energifyllt arbete. Att resa bort till en konferensanläggning är också ett enkelt sätt att stärka sammanhållningen i gruppen och på riktigt få deltagarna att arbeta resultatinriktat tillsammans.

Konferens i grön herrgårdsmiljö

När man anordnar konferens för så många som 100 personer är det viktigt att välja en konferensanläggning som gör det enkelt för deltagarna att helt och fullt fokusera på arbetet. Många organisationer som anordnar stora konferens väljer en anläggning i naturen, med stora möjligheter för såväl utomhus- som inomhusaktiviteter.

Här på Hooks Herrgård kan både små och stora sällskap njuta av genuin 1700-talsmiljö, med vacker herrgårdsarkitektur. Mellan konferensaktiviteterna kan deltagarna strosa runt i grönområdena eller avnjuta en god måltid i vår restaurang.

Aktiviteter för alla konferensdeltagare

När man anordnar konferens är det viktigt att blanda nytta och nöje. Den mest produktiva och effektiva konferens låter deltagarna både ha roligt, koppla av och arbeta hårt. När ni anordnar konferensen på Hooks Herrgård kan ni vara säkra på att alla deltagare, oavsett om ni är 15 eller 100, kan aktivera sig precis som de önskar mellan konferensens arbetsaktiviteter.

I vårt stora spa kan deltagarna njuta av någon av våra många behandlingar eller utforska någon av våra pooler, eller kanske lite avkopplande bastubad? Inne på spaavdelningen finns också ett yogarum, vilket kan ge en skön paus efter en dags hårt arbete.

För konferensdeltagarna som föredrar lite mer fartfyllda aktiviteter har vi ett fullt utrustat och modernt gym. Inuti en glaskub, uppe på herrgårdens tak, finns träningsmaskiner av många olika slag, och självklart ett stort utbud av fria vikter. Här kan både motionären och fitness-gurun träna precis som hen vill.

När du ska anordna konferens för många personer

Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter på stora konferenser. Hooks Herrgård är en av Sveriges äldsta konferensanläggningar, och vi planerar att finnas lika länge till. Kontakta oss idag för att boka er konferens. Självklart hjälper vi till med planeringen, om ni så önskar. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Varmt välkomna till Hooks Herrgård!