Konferens för 200 personer? Boka på Hooks Herrgård!

Konferens 200 personer

Konferenser är ett vanligt inslag i alla typer av organisationer, i alla storlekar. Det är inte ovanligt att konferenser består av så många som 200 personer eller fler. Både företag, ideella organisationer och offentlig sektor anordnar konferenser, och det finns många anledningar till detta. Dels är konferenser ett perfekt sätt att lära sig något nytt, lansera en ny vara eller tjänst eller få en produktiv start på ett nytt verksamhetsår. En annan viktig anledning till att organisationer är att det är ett bra sätt att få deltagarna att lära känna varandra, arbeta mer effektivt som grupp och ha en rolig tid tillsammans.

Lång erfarenhet av stora konferenser

Hooks Herrgård är beläget strax söder om Jönköping, omgivet av fantastisk natur. Precis intill herrgården ligger den vackra Hokasjön, som passar perfekt för en kanottur eller roddbåtsutflykt. Vår herrgård är en av de äldsta konferensanläggningarna i Sverige, och vi som jobbar här har lång erfarenhet av att anordna konferenser för såväl stora som små sällskap. Vår personal är kunnig och professionell, med stort kundfokus. För oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste, och vi vet hur viktigt det är att allting flyter på som det ska för att konferensen ska bli så bra som möjligt. Just därför är vår personal mån om att alltid erbjuda och göra det lilla extra för er som gäster.

2 eller 200 deltagare på er konferens?

Här på Hooks Herrgård har vi allt ni behöver för en bra konferens – oavsett hur många ni är. Herrgården är stor, här finns inte mindre än 12 konferensrum. Utöver detta finns också 8 mindre grupprum till ert förfogande. Det spelar ingen roll om ni är två eller 200 – här finns gott om rum och yta för er konferens. Hooks Herrgård har kapacitet att anordna konferenser med upp till 300 deltagare.

Fullt utrustade konferenslokaler

Att vi prioriterar kundnöjdhet högt är tydligt i allt vi gör. Ett exempel på detta är våra välutrustade konferenslokaler. I samtliga rum finns frukt, godis och vatten. Vi alla kan behöva en liten sockerkick då och då, inte minst under konferenser, då man ofta jobbar mycket fokuserat. Självklart finns också whiteboards, block och pennor i alla rum. När det kommer till teknisk utrustning erbjuder vi moderna projektorer och självklart trådlöst internet i hela herrgården. Hos oss på Hooks Herrgård är det enkelt att anordna en produktiv konferens.

Boka nästa stora konferens hos oss

Kontakta oss på Hooks Herrgård idag för att anordna er nästa konferens. Om det skulle behövas hjälper vi självklart till med planering av konferensen. Kontakta oss enkelt via telefon eller e-mail, alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!