Konferens Jönköping

Konferens Jönköping

Om du letar efter den bästa miljön för er konferens ska du vända dig till oss på Hooks Herrgård. Vår herrgård ligger ett par mil söder om Jönköping, i en fantastisk omgivning med influenser från 1700-talet och toppmoderna konferenslokaler.

Söker ni den ultimata platsen för konferensen är detta en miljö att trivas och inspireras i. Med Stockholm, Göteborg och Malmö på nära avstånd blir Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för alla typer av event och möten.

Det självklara valet för er konferens nära Jönköping

Hos oss finns det gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Här finns också möjligheter till spännande aktiviteter på vår golfbana och en avslappnande stund i vårt spa! Vi har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.

Det är viktigt för oss att ni känner er nöjda med upplägget och att det varit givande. Konferensen planeras utefter ert syfte och hur era önskningar ser ut, därför uppskattar vi när ni tänker igenom hur förvändningarna och målen ser ut. Sedan skräddarsyr vi konferensen så den passar er.

Välkommen till Hooks Herrgård i Jönköping för en lyckad konferens

På Hooks Herrgård får ni allt ni behöver för en lyckad konferens i närheten av Jönköping. Hos oss får ni alltid den bästa maten, ett bekvämt boende, ett brett utbud av spännande aktiviteter och service i världsklass.

Hooks Herrgård är en av de första konferensanläggningarna i Sverige och det är ingen slump att vi är experter på just konferenser. Vi har över 50 års erfarenhet av givande möten, och vår erfarenhet, kunskap och omgivning gör oss till Smålands trevligaste och populäraste konferensmiljö.

Med många nöjda referenser och rekommendationer vågar vi säga att våra gäster känner likadant. Vårt konferenshus är bemannat med eminent och serviceinriktad personal som alltid finns till för att hjälpa dig samt säkerställa att er konferens blir lyckad.

Vi ser till att ni får en konferens utöver det vanliga

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns hos oss? Kontakta oss, vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er att forma en inspirerande och upplyftande konferens utöver det vanliga. Vårt mål är att vistelsen ska kännas lönsam för hela gruppen.

Du når oss snabbt och enkelt genom att fylla i en förfrågan direkt på hemsidan, samt via telefon och mail så återkopplar vi så snart vi kan. Välkommen till Hooks Herrgård, du finner oss endast några mil söder om Jönköping.