Konferens med spa

konferens med spa

Att bjuda sina medarbetare på en konferens med spa brukar alltid vara mycket uppskattat. Överraska dina medarbetare med en fin present, åk på konferens med spa till oss på Hooks Herrgård. Vi kommer under hela er vistelse att ge er en förstklassig service och kockarna kommer att förse er med god mat. Om ni vill lyxa till det lite extra finns det även olika typer av behandlingar att få.

Hooks Herrgård har många nöjda kunder genom åren. Deras företagskunder beskriver dem så här: ”Redan vid första samtalet med konferensbokningen känns allt väldigt proffsigt – det här kan dem!”

Njut av konferens och spa

En annan kund skriver så här; ”Personalen var enormt lyhörda för hur vi ville ha det och organiserade allt på ett fantastiskt sätt under våra konferensdagar.”

Att vi på Hooks Herrgård är måna om att du ska ha det bra är ingen hemlighet, vi vill skämma bort dig och dina medarbetare. Ni ska kunna komma till vår konferensanläggning och ha fokus på ert företag och kunna utveckla det under konferensdagarna och inte behöva bry er om resten.

Vår spaanläggning erbjuder simbassäng, varma källbad, bastu, gym och självklart behandlingar av olika slag. Vår spa- och fitnessanläggning är hela 1300 kvadratmeter stor och belägen precis vid Hokasjön. Att kunna koppla av mellan varven är ett måste för att fylla på med ny energi. Boka därför din konferens med spa redan nu!

Konferens med spa – Skräddarsytt

För att du ska få den konferensen som du vill är vi väldigt noga med att ta reda på dina krav och önskemål. Sedan sätter vi upp riktlinjerna därefter. När du väl kommer till oss är det viktigt för oss att du kan fokusera på att konferera och att allt runtomkring ska gå smidigt. Därför finns våra värdinnor alltid till hand ifall ni exempelvis skulle behöva hjälp att skriva ut något eller önskar något annat.

Avkoppling och hårt arbete hänger ihop och att kunna erbjuda sina medarbetare en kombination av konferens med spa tror vi i många fall är nyckeln till framgång. Många vassa idéer har kläckt i bastun och nu är det er tur! Kontakta oss för att få veta mer.

Hos oss på Hooks Herrgård lämnas inget åt slumpen utan vi tar hand om varenda gäst med stor omsorg. Därför hoppas vi att nästa gång ni är i behov av en konferensanläggning med spa kommer till oss. Varmt välkomna till Hooks Herrgård, när du vill ha en konferens med spa i världsklass!