Konferens utanför Stockholm

Konferens utanför Stockholm

Med sitt säte strax utanför Jönköping är Hooks Herrgårds ett bra läge för konferens utanför Stockholm. Dessutom ligger det ungefär lika långt från Göteborg och Malmö och blir därför en naturlig träffpunkt om man har medarbetare runt om i södra Sverige.

Vi på Hooks Herrgård är oerhört måna om att du som kund ska uppleva vår höga servicenivå och gör allt för att tillmötesgå dina önskningar. Förutom den vackra naturen bjuder Hooks Herrgård på god och vällagad mat, bekväma boende och givetvis en mycket serviceinriktad personal.

En av Sveriges modernaste anläggningar för konferens utanför Stockholm

Vi har en lång erfarenhet av konferenser och har en av Sveriges modernaste konferensanläggningar. Blandat med den historierika 1700-tals miljön ger det där lilla extra. Att dessutom titta ut genom konferensfönstret och se Hokasjön och de småländska skogarna gör att det skapar ett lugn. Finns inget som stressar utan det är ni som styr er egen konferens.

Hos oss finns det gott om plats, vi har möteslokaler för upp till 300 personer. Vill du skapa ett annorlunda möte kan du alltid lägga ditt möte ute i naturen, eller kanske i bastun eller bubbelpolen. Vi hjälper dig att skapa ett kreativt möte genom vår erfarenhet och våra perfekta lokaler som går att anpassa genom möbleringen. Låt oss göra ditt möte oförglömligt.

Boka er nästa konferens på Årets Svenska Mötesplats 2014

Hooks Herrgård tar hjälp av Svenska möten för att säkerställa att mötet/konferensen blir effektiv och leder fram till de önskade resultaten. Svenska möten är den ledande aktören i Sverige gällande möten och konferenser. Allt detta gör vi för att du som kund ska få det bästa som finns att få. Vi på Hooks Herrgård är också väldigt stolta över att bli utnämnda, av just Svenska Möten, till Årets Svenska Mötesplats 2014.

Förutom konferens utanför Stockholm kan vi erbjuda roliga aktiviteter, så som gruppövningar, lekar, golfturnering eller kanske ett dopp i poolen. Vår spa- och fitnessavdelning har plats för många personer med sina 1300 kvadratmeter och vad passar inte bättre än att sjunka ner i en varm källa efter en fullspäckad och givande konferensdag.

Eller kanske känner du för att slå några bollar på golfbanan? Vi har två 18-hålsbanor som är väl ansedda av golfare i Sverige. Parkbanan och Skogsbanan, där den förstnämnda är något lättare.

Golftävling med konferens utanför Stockholm

Som nämndes ovan har Hooks Herrgård två stycken 18-hålsbanor. Detta möjliggör att spela en golfturnering efter konferensen. Vi kan hjälpa er med allt från att trycka egna bollar till att fixa fina priser från vår golfshop.

Vill du ha en konferens utanför Stockholm omgiven av de småländska skogarna och med möjlighet till olika aktiviteter är Hooks Herrgård rätt plats för dig. Varmt välkommen till oss!