Konferensanläggning Småland

Konferensanläggning Småland

Letar ni efter en konferensanläggning i Småland? Ett par mil söder om Jönköping hittar ni Hooks Herrgård. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är vår herrgård en naturlig mötesplats för givande konferenser, event och möten.

För den bästa miljön till er konferens ska ni vända er till oss.

Den ultimata konferensanläggningen i Småland

Hooks Herrgård är nämligen inte vilken konferensanläggning som helst – vår herrgård har en fantastisk omgivning i sann 1700-tals anda och toppmoderna konferenslokaler. Förutom den vackra miljön erbjuder vi också gourmetmat, bekvämt boende och service i toppklass. Söker ni den ultimata konferensanläggningen är detta en miljö att trivas och inspireras i.

Här finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som tar upp till 300 personer. Här finns även möjlighet till bland annat spännande aktiviteter på våra golfbanor och en avslappnande stund i vårt unika spa! Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av en konferensanläggning.

Det är viktigt för oss att ni är nöjda med er vistelse och att det varit givande. Konferensen kommer att planeras utefter ert syfte och önskemål, därför uppskattar vi om ni tänker igenom och informerar oss om hur era förevändningar och mål ser ut med mötet. Sedan skräddarsyr vi en konferens som passar er.

Unika konferensanläggningar med tillhörande aktiviteter!

På Hooks Herrgård får ni allt ni behöver för en lyckad konferens i närheten av Jönköping, i Småland. Hos oss får ni alltid den bästa maten, ett bekvämt boende, utrymme för konstruktivt tankearbete med stora möteslokaler, ett brett utbud av spännande aktiviteter och service i världsklass. Hooks Herrgård är en av de första konferensanläggningarna i Sverige och det är ingen slump att vi är experter på konferens. Vi har över 50 års erfarenhet av konferenser och möten.

Vår erfarenhet, kunskap och omgivning gör oss till Smålands trevligaste och populäraste konferensmiljö. Med många nöjda referenser och rekommendationer vågar vi säga att våra gäster känner likadant. Vårt konferenshus är bemannat med eminent och serviceinriktad personal som alltid finns till för att hjälpa dig samt säkerställa att er konferens blir lyckad.

Ni behöver inte söka efter den perfekta konferensanläggningen. Kontakta oss på Hooks Herrgård, vi hjälper er att planera en vistelse som passar ert för en lyckad konferens.

Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter som finns för en inspirerande och upplyftande konferens. Vår målsättning är att konferensen känns lönsam för hela teamet. Välkommen till Hooks Herrgård, en konferensanläggning med guldläge i Småland!