Massage Vaggeryd

Massage Vaggeryd

Inget går upp mot en härlig och energigivande massage när stelhet och avsaknad av kraft är ett faktum. Hos oss kan du välja bland flera sköna massagebehandlingar för antingen ett endagsbesök eller under en hel helg här på Hooks Herrgård i Hok, Vaggeryd.

Du skickar enkelt en bokningsförfrågan via vår hemsida, och det går också bra att kontakta oss per telefon om du har frågor kring våra behandlingar.

Våra massagebehandlingar

Hos oss kan du genomgå en helkroppsmassage, alternativt massage för utvalda delar som rygg, ansikte eller fötter. När du bokar väljer du helt enkelt vilket område och så tar en terapeut emot dig när du anländer och ser till att din vistelse hos oss blir precis som du önskar.

Med en avkopplande massage av vår skickliga personal så blir du av med dina spänningar samt lindring av värk. Ge din kropp och själ en skön återhämtning.

Gör en förfrågan på vår hemsida

Suktar din kropp efter en ordentlig och förebyggande massage? Boka då din vistelse hos oss via vår hemsida där du antingen bokar för en kortare visit och bara får massage, eller så kan du välja någon av våra behandlingspaket där massage ingår. Du är alltid välkommen att ringa om du vill veta mer om våra olika massagebehandlingar eller har andra frågor.

Dela din upplevelse tillsammans med vänner, någon du tycker om eller ta chansen och få lite egen tid och koppla bort allt som har med vardag och arbete att göra för en stund. Allt du behöver göra är att välja dag och tid så tar vi hand om resten.