Massageterapeut Vaggeryd

Massageterapeut Vaggeryd

På Hooks Herrgård arbetar massageterapeuter som brinner för att erbjuda gästerna en välförtjänt och minnesvärd vistelse. Vid ett besök hos oss i Hok, Vaggeryd hjälper terapeuten dig med att skräddarsy vistelsen så att den uppfyller dina behov och önskemål.

Berätta bara vilket område på kroppen du vill fokusera på, ansikte, fötter eller kanske till och med hela kroppen, så fixar vi resten.

Erfarna massageterapeuter skapar energigivande vistelser

När du besöker vår herrgård kan du alltid känna dig trygg med att du får hjälp av personal och terapeuter som är både erfarna och mycket kunniga. Vi arbetar alla för att du och ditt sällskap ska få en så skön tid som möjligt, och vet precis hur dagen eller helgen ska läggas upp för nå önskat resultat.

Våra massageterapeuter kan utföra massage för hela kroppen och även anpassa den så att det passar dig som exempelvis är gravid eller om du har särskilda problem med smärtor och spänningar. Tala med din valda terapeut så kan ni anpassa behandlingen efter dina behov.

Hur bokar jag massage?

Ett besök hos oss i Vaggeryd ? bokar ?du enkelt via hemsidan. Fyll bara i datum och tid, samt vilket område du vill fokusera på under behandlingen, så ser till att sköta resten.

Massage ingår även i olika behandlingspaket, bland annat horisontalduschbehandling där strålarna från duschen mjukar upp din kropp varvat med att en terapeut masserar.

Du hittar alla behandlingar och paket på vår hemsida, men skulle du ha ytterligare frågor är du alltid välkommen att ringa eller skicka ett mail.