Massör Vaggeryd

massör vaggeryd

Längtar du efter en avslappnad miljö och möjligheten till att koppla bort allt som har med vardag och arbete att göra? Suktar din kropp efter en mjukgörande massagebehandling där spänningar släpps och smärtor lindras?

Hos oss på Hooks Herrgård utanför Vaggeryd så arbetar flera erfarna och professionella massörer som ger dig den behandling du behöver och förtjänar.

Energigivande massage i vacker miljö

Hooks Herrgård är beläget i Hok, utanför Vaggeryd och vår anläggning är omringad av vacker natur. Intill herrgården uppfördes ett spa under hösten 2014. Material som sten, betong och trä är ett genomgående tema i byggnaden, vilket skapar en härlig känsla av att vistas i naturen.

Hit kommer gäster från hela landet och våra massörer utför flera typer av behandlingar för olika områden på kroppen. Här kan du själv välja vad du vill fokusera på, så som helkropp eller bara fötterna.

Unna dig en välförtjänt avkoppling

Alla förtjänar vi en stunds avkoppling. Ta med dig vännerna på en lyxig spadag eller arrangera en weekend med företaget. Eller kom precis som du är och återhämta dig helt på egen hand. Oavsett vad så kommer våra terapeuter och massörer se till att du får den vistelse och avkoppling du förtjänar.

Boka ditt besök genom vår hemsida. Där väljer du enkelt dag och tid, samt vilken typ av behandling och område på kroppen du vill fokusera på under besöket. Och tveka aldrig att slå oss en signal om du har ytterligare frågor om oss och vad vi erbjuder.