Midsommarweekend

Midsommar-weekend

Fira midsommar på Hooks Herrgård!

Här erbjuds du en vistelse i enastående miljö i 1700-tals anda med en vacker omgivning – ett ställe fyllt med upplevelser för alla smaker. Med gårdens natursköna läge vid Hokasjön, 2 mil söder om Jönköping, har detta blivit en naturlig mötesplats för såväl affärsresor som för privata besök.

Här kan du uppleva slående natur och vy, god mat och dryck, en avkopplande weekend, golf på två golfbanor, spa samt konferens i moderna faciliteter.

Under ert midsommarfirande rekommenderar vi att prova någon av våra golfbanor som vi känner oss stolta att presentera för våra gäster. Vi har två golfbanor, parkbanan och skogsbanan, att erbjuda som båda ligger i nära anslutning till herrgården och är mycket omtyckta bland landets golfare. Två natursköna banor med en sagolik inramning av smålandsskogarna.

Fräsch spa & fitness anläggning i natursköna miljöer

Passa på att unna er en skön stund i vårt fantastiska spa under er vistelse. Under hösten 2014 slogs portarna upp till vårt lyxiga spa som består av två avdelningar. En av sektionerna som vi kan erbjuda är den aktiva delen där man kan ta en simtur i den 20 meter långa poolen, träna i vårt gym, samt koppla av i de varma respektive kalla källorna som finns både inomhus och utomhus.

Här kan man även ta del av vårt bastulandskap, kneipp, fotbad och olika upplevelseduschar. Den andra sektionen är den lugna delen som består av en lounge med öppen eld där te och frukt serveras. Självfallet erbjuder vi olika SPA-behandlingar där du själv väljer fokusering på ansikte, kropp eller fötter.

Fira midsommar hos oss och få ut det mesta av din midsommar!

Om ni vill fira midsommar på en herrgård i en avkopplande miljö är en weekend på Hooks Herrgård ett komplett val. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar sinnesro. Hos oss finns många möjligheter att forma en perfekt midsommar-weekend som passar ert sällskap.

Vår romantiska herrgård består av 239 bäddar fördelade på 105 rum i olika rumskategorier. Våra rum finns i åtta olika byggnader som ligger på anläggningen. Kom hit och spela golf, avnjut en avkopplande spa-vistelse eller anordna en minnesvärd fest. Vi garanterar en trivsam atmosfär.

Låt oss skämma bort er så att ni kan njuta av en oförglömlig vistelse på Hooks Herrgård. Ni kan snabbt och enkelt boka boende via hemsidan, annars kan ni även kontakta oss genom att skicka en förfrågan, ringa eller maila. Vi ger dig svar på eventuella frågor och ger dig vidare information om vilka möjligheter som finns när ni bor hos oss på. Varmt välkommen hit!