Möteslokal Jönköping

Möteslokal Jönköping

Oavsett om du letar efter en möteslokal i Jönköping för det stora eller det lilla mötet ska du vända dig till oss på Hooks Herrgård. Vi är Sveriges första konferensanläggning och vi vet vad som krävs för att dina möten ska bli lyckade.

Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferenser, event och möten.

En unik och inspirerande möteslokal i Jönköping

Vi erbjuder dig en möteslokal i Jönköping med gott om plats för konstruktivt tankearbete och lokaler som rymmer upp till 300 personer. Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna möteslokaler. Hos oss hittar du vacker miljö, bekvämt boende, förstklassig service och möjligheter till spännande aktiviteter.

När du bokar din upplevelse hos oss ser vi givetvis till att tillgodose dina behov och önskemål. Vi har förutsättningarna och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad konferens.

Hos oss på Hooks Herrgård är allt möjligt. Vi skräddarsyr dina möten så att det blir precis så bra som du vill ha dem. Boka din möteslokal i Jönköping redan idag. Ta kontakt med oss på Hooks Herrgård.