IMG 2486

Bröllop

Ser ni herrgården framför er? De pampiga salongerna, terrasserna och utsikten över Hokasjöns magnifika vatten? Ser ni hur ni dansar över trägolven med människor ni älskar och skålar i höga glas, för livet och varandra? Och hur ni minns den här dagen för resten av livet? Bra. Det gör vi också! Därför gör vi allt och lite till på att skapa den perfekta dagen för er.

På festen vill vi vara som gäster ingen ser, finnas där i bakgrunden för att göra dagen minnesvärd och speciell. I allt från dukning, maten ni äter, planering till var ni hälsar gäster välkomna och vart ni njuter av avec. Oavsett om ni vill ha det storslaget, finstämt, pampigt eller avskalat, ordnar vi det.

Vi har nästan 60 års erfarenhet av att ordna bröllop och fester, så både vi och herrgården vet vad som krävs. Börja gärna med att botanisera bland våra festlokaler och bröllopspaket. Och när ni är redo, hör av er till oss så skapar vi magi.

001.Photobysabina Tabakovic

BRÖLLOPSPAKET

  • Brudskål i champagne och tre canapéer vid ankomst
  • Fantastisk trerättersmiddag
  • Vinpaket med tre glas vin
  • Bröllopstårta och kaffe
  • Hotellövernattning i vackra rum
  • Frukostbuffé

 

Pris per kuvert 3 285 kronor, inklusive moms.
Enkelrumstillägg 300 kr

I ovan pris ingår logi, del i dubbelrum samt frukostbuffé med 1200 kr per person.

Bröllopskoordinering

I vårt bröllopspaket ingår det att sitta ner – eller strosa runt – i konsultation med en vår bröllopsplanerare i tre timmar.

Vill ni ha råd hela vägen, går det fint att boka en av våra samarbetspartners. De kan hjälpa er med allt från att starta igång planeringen till att koordinera hela bröllopet: Linn Heimdal på L Wedding & Event  eller Anna på Anna P Bröllopskoordinator

 

Festlokal

Rummen vi gärna använder till bröllop är framförallt herrgårdens majestätiska salong Verandan som rymmer 30–66 personer, och vår ståtliga Rännet för större bröllop. Miljöombyte efter middag och dans sker förslagsvis i Bistron.

 

Övernattning

För den ultimata upplevelsen bor ni över tillsammans med era gäster så ni i lugn och ro kan avnjuta avec eller en skummig öl på puben inpå småtimmarna. Vid bokning av bröllop vill vi att minst 75 % av gästerna stannar över natt och i bröllopspaketet ingår boende.

 

Fotografering

Vi rekommenderar gärna en fotograf för att fånga ögonblicken under er bröllopsdag. Vi kan varmt rekommendera:

Här kan du se en film från Anne & Morgans bröllop,  bröllop på Hooks Herrgård

 

Blommor & dekorationer

”The sky is the limit” som vi brukar säga, därför tillkommer en kostnad för blomsterarrangemang baserat på de önskemål ni har.

 

Vigsel

Vigselmöjligheterna är många med våra nio kyrkor i närheten, där finns bland andra Svenarums kyrka, Vaggeryds kyrka, Byarums kyrka och Ödestugu kyrka inom en radie på två mil. Vill ni hellre vigas på herrgården, i någon av salongerna, på bryggan vid Hokasjön, ute på ön eller på golfbanan, går det naturligtvis fint det med.

 

Extra lyx för era gäster

Vill ni ha det lilla extra och avsluta med härlig avkoppling för er och era gäster? Då rekommenderar vi att bjuda in till en spavistelse dagen efter bröllopet. Kanske en sparitual med produkter från Kerstin Florian i gåva? Vill ni ha det, ser vi till att gåvan finns på rummet redan när gästerna anländer.

 

Inför bröllopet

Vill ni starta er speciella dag med något för bara er två? Då tycker vi att ni bokar in er för spa innan bröllopet, ger er själva en av våra underbara behandlingar, vi har många att välja mellan. Att inleda den stora dagen med avkoppling skapar stämning och bäddar för ett magiskt firande.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Förfrågan