Påskweekend

Påskweekend

En påskweekend på Hooks Herrgård förknippar vi med årets första golfrunda. Givetvis är du mer än välkommen även om du inte spelar golf och då kommer du under hela helgen kunna njuta av god och vällagad mat från vårt eminenta köksteam. Du är varmt välkommen till oss i denna unika 1700-talsmiljö med en vackert omgivande natur vid Hokasjöns strand.

Vi kan garantera dig en rogivande och avkopplande vistelse hos oss i de småländska skogarna. Här bjuds du på en familjär atmosfär där våra medarbetare är oerhört måna att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill att du ska trivas här och din känsla ska vara som att komma hem. Sedan 1963 har familjen Edberg hälsat dig välkommen hit, till denna unika 1700-talsmiljö som ger dig lugn och ro.

Påskweekend med golf

Om du är golfspelare tycker du nog som vi att en perfekt påskweekend är den med golf. Med våra två välansedda 18-håls banor kan vi erbjuda dig en härlig golfrunda i de småländska skogarna precis vid Hokasjön. Parkbanan är den lätta av dem, den är mer rak och öppen. Skogsbanan kan däremot vara aningen knepigare och där gäller det att få till bra svingar för att inte skjuta in i skogen.

När man spelar golf behöver kroppen också fylla på med god mat. Därför ser våra kockar till att laga utsökta måltider till dig under din vistelse. Maten lagas med omsorg och vi vill alltid att du ska gilla det du får på tallriken. Vår frukost är KRAV-certifierad och vi arbetar ständigt med att även certifiera resten av köket.

Om du gillar golf och påsk och vill kombinera dessa i en påskweekend med golf är du varmt välkommen till oss på Hooks Herrgård.

Påskweekend med energiladdning

Påskweekend med energiladdning innebär en lugn och avkopplande helg där vi bjuder på god mat i en härlig miljö. I vår 1300 kvadratmeter stora spa- och fitnessanläggning kan du även njuta av varma bad, bastu och olika sorters behandlingar.

Vad kan vara härligare än att först få avnjuta en god frukost, som dessutom är KRAV-certifierad, och sedan gå ner och ta en simtur i vår 20-meters bassäng. Sjunk sedan ner i en av våra varma källor för att sedan ta en ljuvlig och avkopplande behandling.

Med ett mål om att befinna sig i den småländska naturen har man tagit in jordnära material som betong, schiffer och trä. Med en oslagbar utsikt över Hokasjön kan det inte bli annat än avkopplande. Varmt välkommen till en påskweekend hos oss på Hooks Herrgård.