Presentkort för Spa

Presentkort för Spa

Vi på Hooks Herrgård är stolta över vårt 1300 kvm stora och unika spa, i vackert läge intill herrgården och Hokasjön. Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder två avdelningar; en aktiv för rekreation med bad, bastu och träning, samt en lugnare avdelning för våra behandlingar.

Oavsett vilken upplevelse du är ute efter har vi många presentkort för olika spapaket.

Skäm bort någon med ett presentkort på vårt spa

Då vårt spa erbjuder många olika behandlingar och aktiviteter, från en 20 meter lång swimmingpool och både varma och kalla bad inomhus och utomhus till bastulandskap, upplevelseduschar och avslappning framför öppna brasan förstår vi att ett presentkort kan vara den bästa lösningen när du vill skämma bort dina nära och kära.

Några av våra mest uppskattade presentkort på vårt spa inkluderar:

  • Champagneweekend + spa
  • Spapaket Energi
  • Golfpaket + spa
  • Weekendpaket med spa
  • Spa med övernattning och frukost
  • Lyxpaket max
  • Dagspa

Du kan själv välja värde på ditt presentkort, och det gäller från den dag betalningen registrerats och ett år framåt.

Vad innebär ett presentkort på vårt spa?

Oavsett vilken typ av presentkort du har ingår lån av badrock, tofflor och handduk i entrén samt Kerstin Florians produkter i duscharna. I rekreationsdelen finns tillgång till vatten, te och frukt, en bastuavdelning med finsk bastu, sanarium samt salt- och ångrum, varma källor både inomhus och utomhus, varm hydromassagepool, gruppträning och mycket mer.

Inkluderar ditt spa presentkort någon behandling får du dessutom tillgång till en lounge framför öppna spisen med olika sorters te och frukter. Efter behandling har du möjlighet till vila i det tysta rummet. Två av våra sju behandlingsrum är VIP-spasviter inredda med horisontaldusch och dubbelbadkar.

Presentkort för dagspa

Om du vill njuta av vårt underbara spa som dagsgäst har vi flera presentkort som räcker över en dag. Dessa kan även kombineras med en sparitual, inledande frukostbuffé eller avslutande middag i herrgårdens fina restaurang. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Köper du ett presentkort för dagspa ingår entré till spa & fitness, lån av badrock, handduk och tofflor, tillgång till gymmet samt underbara produkter i duschrummen.

Skicka gärna en förfrågan till oss så hjälper vi gärna dig att skräddarsy din upplevelse. Eller vet du vad du vill ha är du mer än välkommen att köpa ditt presentkort för vårt spa på en gång. Välkommen till Hooks Herrgård SPA & Fitness – platsen där kropp och sinne lever i harmoni.


Bokningsförfrågan