Presentkort för Spa

Presentkort för Spa

Vi på Hooks Herrgård är stolta över vårt 1300 kvm stora och unika spa, i vackert läge intill herrgården och Hokasjön. Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder två avdelningar; en aktiv för rekreation med bad, bastu och träning, samt en lugnare avdelning för våra behandlingar.

Oavsett vilken upplevelse du är ute efter att ge bort som gåva är ett presentkort på Hooks Herrgård perfekt att ge bort eftersom mottagaren själv väljer upplevelse hos oss.

Skäm bort någon med ett presentkort på vårt spa

Då vårt spa erbjuder många olika behandlingar och aktiviteter, från en 20 meter lång swimmingpool och både varma och kalla bad inomhus och utomhus till bastulandskap, upplevelseduschar och avslappning framför öppna brasan förstår vi att ett presentkort kan vara den bästa lösningen när du vill skämma bort dina nära och kära.

Några av våra mest uppskattade upplevelser på presentkort:

  • Spapaket söndag
  • Golfpaket + spa
  • Weekendpaket med spa
  • Spa med övernattning och frukost
  • Behandling
  • Dagspapaket
  • Dagspa

Du väljer själv värde på ditt presentkort, och det gäller från den dag betalningen registrerats och två år framåt.

Köp presentkort

Vad innebär ett presentkort på vårt spa eller Hooks Herrgård?

Våra presentkort laddar du med ett värde som mottagaren kan välja upplevelser i vårt spa, restaurang eller på golfbanan. Många unnar inte sig själva den där extra lyxen, så ett presentkort på spa som gåva är alltid uppskattat. Presentkorten är giltiga i två år, så det finns gott om tid för att boka in sin present.

Skicka gärna en förfrågan till oss så hjälper vi gärna dig att skräddarsy din upplevelse. Eller vet du vad du vill ha är du mer än välkommen att köpa ditt presentkort för vårt hotell eller spa på en gång. Välkommen till Hooks Herrgård Spa & Fitness – platsen där kropp och sinne lever i harmoni.


Bokningsförfrågan