Köp presentkort för en härlig upplevelse!

Presentkort för upplevelse

Presentkort på en upplevelse är ofta den perfekta presenten. Mottagaren kan enkelt själv välja när presentkortet ska inlösas och får själv anpassa upplevelsen efter eget tycke och smak. Vi på Hooks Herrgård har ett stort utbud av upplevelser, här finns något för alla. Köp ett presentkort och välj mellan spabesök, golfresa, restaurangbesök eller hotellvistelse – eller varför inte allt i ett?

En oslagbar upplevelse i herrgårdsmiljö

Hooks Herrgård ligger strax utanför Jönköping i Småland. Herrgården är belägen i närheten av Hokasjön, och sjöutsikten under en härlig kväll är en vacker upplevelse. Herrgården är bygg i traditionell 1700-talsarkitektur, detta återspeglas även i omgivningen. Våra vackra trädgårdar med närhet till grönområden och vattendrag uppskattas av de flesta av våra gäster. Alldeles utanför dörren kan våra gäster avnjuta en promenad eller löptur i motionsslingan. Den närliggande Hokasjön lämpar sig perfekt för en utflykt med kanoten eller roddbåten.

Fullspäckat med upplevelser

Vi vill göra det enkelt att njuta av nya upplevelser. Presentkort kan enkelt köpas direkt här på vår hemsida, du bestämmer vilket belopp du vill ge bort. Personen som du ger presentkortet får själv bestämma hur det ska spenderas. Här på Hooks Herrgård finns ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser. Vad sägs exempelvis om en spaavdelning med både yogarum, många olika behandlingar, flera sorters pooler och en hel bastuavdelning. I närheten av herrgården ligger också två vackra golfbanor, Skogsbanan och Parkbanan, som båda håller mycket hög kvalitet. Hooks Herrgård är också ett hotell, med fullt utrustade rum som passar perfekt både för det romantiska paret eller det fartfyllda kompisgänget. I herrgården finns det självklart också möjlighet att avnjuta en gastronomisk upplevelse i vår restaurang och bar.

Brett utbud av upplevelser på Hooks Herrgård:

  • Två närliggande natursköna golfbanor
  • Hotellrum i många olika storlekar och varierande utförande
  • Lyxig restaurang för finsmakaren
  • Spaavdelning med flera pooler, komplett bastuavdelning och behandlingar
  • Gym med både träningsmaskiner och fria vikter

Spa – en avkopplande upplevelse

Det är populärt att använda presentkort till vår harmoniska spaavdelning. I härlig herrgårdsmiljö kan du återhämta dig till fullo och fylla på energinivåerna. Hooks Herrgårds spa är delat i två olika avdelningar – en för aktivitet och rekreation, och den andra för våra spännande och avslappnande behandlingar.

I rekreationsavdelningen hittar du bland annat vårt gym. Här kan presentkortsmottagaren svettas ordentligt med någon av våra många träningsmaskiner eller med våra många fria vikter. Till rekreationsavdelningen hör också våra olika pooler. Här finns en varm utomhuskälla, en kallpool och en 20 meter lång swimmingpool. Många av våra gäster väljer att testa alla tre pooler – det är en härlig känsla att från en kallpool sjunka ner i en varm källa. Swimmingpoolen passar perfekt för en stunds motionssim. Inne i bastuavdelningen finns lika stor variation. Välj mellan finsk bastu, sanarium och salt- och ångrum. Rekreationsavdelningen är stor och här finns något för alla. Om du vill veta mer om denna del av vårt spa är du alltid välkommen att kontakta oss.

Den andra delen av spat är vår behandlingsavdelning. På Hooks Herrgård kan man välja mellan en rad olika behandlingar, såväl mer traditionella som moderna och spännande. Här kan presentkortsmottagaren njuta av en klassisk massage eller en mjukgörande hudvårdsbehandling. Några andra exempel på behandlingar är horisontaldusch, K-lift och sparitual. Här på vår hemsida kan du se hela vårt utbud och läsa mer om respektive behandling. Om du vill veta mer om behandlingarna som erbjuds på Hooks Herrgårds spa kan du enkelt kontakta oss via mail eller telefon.

Presentkort på golfweekend

I närheten av Hooks Herrgård finns inte en, utan två förstklassiga golfbanor. Skogsbanan och Parkbanan är två fantastiska golfbanor och för den golfintresserade en härlig upplevelse i det fria. Eftersom det är nära till herrgården kan golfrundorna enkelt varvas med lite tid på vårt spa eller kanske ett glas bubbel i vår restaurang.

Gör upplevelsen komplett med övernattning

Det är inte ovanligt att man ger ett presentkort till sin partner. Det är en fin present att ge, och med en övernattning kan man göra det till en romantisk upplevelse för båda två. På Hooks Herrgård finns många hotellrum i olika storlekar. Alla rum har gemensamt att de har en fin atmosfär med högt i tak och modern utrustning. Självklart finns trådlöst internet och TV på alla rum.

Köp ett upplevelsepresentkort online

Här på vår hemsida kan du snabbt och enkelt köpa ett presentkort på en upplevelse att ge bort till någon du tycker om. Du bestämmer själv beloppet, och mottagaren väljer vad presentkortet ska användas till. Det gör det till en fin present, som faller de flesta i smaken. Om du har några frågor kring presentkort eller vårt utbud kan du när som helst kontakta oss via telefon eller mail. Vi besvarar gärna eventuella frågor som du kan tänkas ha. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varmt välkommen till Hooks Herrgård – en plats fylld av upplevelser!