Romantisk weekend Jönköping

Romantisk weekend i Jönköping

Smit i väg från vardagen och spendera en romantisk weekend hos oss i Jönköping i en härlig herrgårdsmiljö. Bättre sätt att skapa minnen för livet finns inte.

Hooks Herrgård är vacker beläget intill Hokasjön strax söder om Jönköping. Här i sagolik miljö, med hänförande utsikt och gourmetmat av högsta klass kan vi erbjuda er en fantastisk upplevelse med romantik och kärlek. Det är svårt att misslyckas när vi har alla förutsättningar.

Hooks Herrgård – när du vill ha en romantisk weekend

Vi på Hooks Herrgård hälsar er välkomna på en romantisk weekend i Jönköping med allt vad det innebär. Hos oss hittar du vacker miljö, förstklassig service, tre rätters middag, övernattning i trevligt hotellrum och en utsökt frukostbuffé. Njut av omsorgsfullt tillagad mat, spa eller varför inte boka någon av vårt breda utbud av aktiviteter?

Hos oss hittar du golf, varierande promenadstråk i de småländska skogarna och sjön erbjuder en stilla roddtur eller spännande fiske. Inom någon timmes bilfärd finns glas- och möbelriket. Eller varför inte bara sitta och njuta med en god bok framför brasan eller i någon av Herrgårdens salonger? En romantisk weekend blir inte bättre än så här.

Skäm bort dig själv och din kära – boka en romantisk weekend på Hooks Herrgård i Jönköping redan idag.

Vi vet vad som krävs för romantik på er weekend

Hos oss på Hooks Herrgård upplever du en romantisk weekend med magiska upplevelser och minnen för livet. Vi har öppet alla dagar året om och erbjuder weekend-känsla varje dag. Vi har varit verksamma i många år har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad romantisk weekend. Givetvis är vi lyhörda och gör allt för att era dagar hos oss ska bli precis så bra som ni vill. Hos oss är allt möjligt!

Tänk att vakna upp i något av våra fräscha rum, gå ner till en underbar framdukad frukost med endast KRAV-certifierad mat. Avnjuta en god kopp kaffe och läsa tidningen. Sen gå till vårt Smålandsinspirerande spa och ta en härlig simtur i den 20 meter långa bassängen eller kanske sjunka ner i någon av våra varma källor.

Med ett mål att befinna sig i den småländska naturen har man tagit in jordnära material som betong, schiffer och trä. Med en oslagbar utsikt över Hokasjön kan det inte bli annat än avkopplande och romantiskt.

Våra tips för en romantisk weekend

Unna dig och din kära en romantisk weekend på en Hooks Herrgård i Småland. Om du söker avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar harmoni och lugn. För oss är det viktigt med personlig omtanke och en trivsam atmosfär. Hos oss ska du känna dig som hemma.

I vårt paket romantisk weekend ingår; trerättersmiddag, logi (del i dubbelrum), och frukostbuffé. Njut av omsorgsfullt tillagad gourmetmat eller varför inte boka någon av vårt breda utbud av aktiviteter, som spa, padel eller golf? Hos oss hittar du golf, varierande promenadstråk i de småländska skogarna och sjön erbjuder en stilla roddtur eller spännande fiske. Inom någon timmes bilfärd finns glas- och möbelriket. Eller varför inte bara sitta och njuta med en bra bok framför brasan eller i någon av herrgårdens salonger?

Köket är Herrgårdens hjärta och här tillagas vällagad mat med omsorg. Självklart tar vi till vara på årstidernas primörer och varierar därför menyn efter säsong. Middagen avnjuter du i vår matsal med utsikt över Hokasjön, kan det bli en mer perfekt romantisk weekend än det här?

Unna er en romantisk weekend på Hooks Herrgård med allt vad det innebär – det är ni värda!