Romantisk weekend Småland

När du vill ha en romantisk weekend i Småland ska du boka en helg på Hooks Herrgård. Vi bjuder dig på fantastisk natur och omgivning kombinerat med avkopplande spa behandlingar, bekvämt boende, välsmakande mat och minnen för livet.

Allt i en unik herrgårdsmiljö. På Hooks Herrgård är det upplagt för romantik och välbefinnande.

Smålands mest romantiska weekend

Intill Hokasjön strax söder om Jönköping i Småland hittar du Hooks Herrgård. Hos oss hittar du golf, varierande promenadstråk i de småländska skogarna samt sjön som erbjuder en stilla roddtur eller spännande fiske.

Ett besök i vårt spa är ett måste. Här njuter ni tillsammans i bastulandskap och varma källor. Vi rekommenderar särskilt vårt paket En slags skönare kväll, där ni äter en romantisk middag och besöker vårt spa när dimman har lagt sig över Hokasjön. Här kan ni sitta under en stjärnklar himmel och efteråt väntar en nybäddad säng på hotellrummet.

Inom någon timmes bilfärd finns glas- och möbelriket. En mer romantisk weekend får man leta efter.

Vi har varit verksamma i över sextio år och vi vet vad receptet på en lyckad, kärleksfull helg innehåller. Tre rätters middag, logi (del i dubbelrum) och frukostbuffé är bara ett urval av allt ni kommer att njuta av hos oss. En romantisk weekend i Småland börjar hos Hooks Herrgård – boka redan idag.