Spa med övernattning

Spa med övernattning

Att boka ett par dagars vistelse på spa blir mer och mer populärt. Att ta några dagar för sig själv på spa med övernattning, vila upp och få lite extra energi är något som tilltalar de flesta. Det finns många olika typer av spa, och ofta finns det allt från bastu och pool till drinkar och massage. Att gå på spa passar alla åldrar och typer av människor, och det är en perfekt aktivitet att göra själv, med sin partner eller andra nära och kära.

Många väljer att kombinera vistelsen på spa med övernattning, för att en dag på spat ofta är för lite för att helt kunna varva ned och återhämta sig.

Om Hooks Herrgård

På Hooks Herrgård kan du njuta av ett komplett spa med övernattning och allt annat du behöver för total avkoppling. Strax söder om Jönköping ligger herrgården precis intill den vackra Hokasjön. Herrgårdens 1700-talsmiljö är perfekt att strosa omkring i.

Hooks Herrgård har en härlig spaavdelning som passar både för aktivitet och avkoppling. Men Hooks Herrgård är mycket mer än bara ett spa. För att göra spabesöket ännu bättre erbjuder vi vårt spa med övernattning i hotelldelen av herrgården. I våra hotellrum finns allt nödvändigt, däribland minibar, TV och trådlöst internet.

När du besöker Hooks Herrgård kan du också besöka de närliggande golfbanorna, träna i motionsspåret, ta dig ut med kanoten i Hokasjön eller testa vårt välutrustade gym som du hittar i anslutning till vårt spa.

Hooks Herrgård erbjuder bland annat…

  • Hotell. Trevliga rum med allt som behövs för en mysig övernattning.
  • Spa. Stort utbud när det kommer till bastu, pooler och olika behandlingar.
  • Konferenslokaler. Håll er konferens i vacker miljö med alla möjligheter att varva ned efter dagens arbete.
  • Gym. Fullt utrustat med både maskiner och hantlar och skivstänger.
  • Golfbanor. De två närliggande golfbanorna Parkbanan och Skogsbanan är natursköna och håller högsta kvalitet.
  • Padelbanor. Två utomhusbanor att avsluta konferensdagen med eller utmana golfgänget i en match efter rundan.

Spa med aktiviteter och behandlingar

Vårt spa har allt du kan önska för en njutbar upplevelse. Spaavdelningen är uppdelad i två. Den ena delen av spat passar den mer fartfyllde spabesökaren som vill motionera och aktivera sig. I den andra spadelen erbjuder vi våra behandlingar.

I den aktiva delen av spat hittar du vårt gym, placerat i en glaskub uppe på taket. Gymmet är fullt utrustat med både maskiner och fria vikter. I aktivitetsdelen av spat kan du också testa våra olika pooler. Vår 20 meter långa swimmingpool lämpar sig perfekt för motionssim. Vill man ha total avslappning rekommenderar vi vår varma utomhuskälla, och är det något mer uppiggande du är ute efter så finns det också en kall pool. På Hooks Herrgårds spa finns också goda bastumöjligheter, med en bastuavdelning som innebär finsk bastu, sanarium samt salt- och ångrum. Detta är bara några delar av vårt aktivitetsspa, kontakta oss för att få mer information om vårt utbud. På Hooks Herrgårds spa finns alla möjligheter för att du ska kunna ta hand om din kropp på bästa sätt, oavsett om det är avkoppling eller något uppiggande du är intresserad av.

Den andra delen av spa är till för våra behandlingsgäster. Här erbjuder vi en rad olika behandlingar och det finns alltid något för alla. Här finns spännande behandlingar som horisontaldusch, K-lift och sparitualer. Vi erbjuder också mer traditionella behandlingar som massage, kroppspeeling, ansiktsbehandlingar och pedikyr. Detta är bara ett urval av våra härliga behandlingar. Vill du veta mer om vårt utbud, eller veta mer om vilken behandling som passar just dig är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

Övernattning i härlig miljö

Omgivningen runt Hooks Herrgård är en anledning till att många väljer att övernatta hos oss. I stillsam 1700-talsmiljö kan man promenera runt i grönområden, längs med sjön eller ta en nära titt på den vackra herrgårdsbyggnaden. Naturen är fantastiskt vacker, och kan avnjutas genom en promenad i motionsspåret, i kanot på sjön eller en skön cykeltur.

Att åka på spa och övernatta här, för exempelvis en spaweekend, är en perfekt upplevelse för dig och din partner. Efter en heldag på spat kan ni spendera natten i ett härligt romantiskt rum som blir pricken över i:et på er avslappningshelg.

När du ska på spa med övernattning

Unna dig lite guldkant på tillvaron och boka en härlig spaweekend idag. Här på Hooks Herrgårds spa kan du varva ned och få mer energi. Boka din vistelse online redan idag, eller kontakta oss för att veta mer om våra många olika paket. Du hittar alla våra kontaktuppgifter här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Hooks Herrgård när du söker efter ett spa med övernattning!