Spa och golf i Sverige

Spa och golf i Sverige

Sedan 1934 har man kunnat spela golf på Hooks Herrgård, och från och med oktober 2014 kan man njuta av vårt fantastiska spa. Tänk vilken härlig weekend du kan få med en kombination av både spa och golf!

På Hooks Herrgård har vi två 18-hålsbanor att erbjuda som ligger i nära anslutning till herrgården och bland Sveriges golfare är dessa banor väldigt omtyckta. Parkbanan är en öppen bana som går längs Hokasjön och är en av de äldsta i Sverige.

Den andra banan, Skogsbanan, är lite knepigare och där gäller det att ha tungan rätt i mun. Båda banorna bjuder på en underbar natur med en oerhört vacker inramning av de småländska skogarna.

Avsluta golf-dagen med ett besök på vårt unika spa

Hos oss finns många möjligheter att anordna en rolig stund på våra golfbanor. Vi håller i ”golferanser” som gör det möjligt att förena nytta med nöje, företagsgolf, golfskola och mycket mer. Golf kan kombineras med många olika aktiviteter och tillbehör för att förstärka upplevelsen. Därför har vi sammansatt olika golfpaket som också går att välja mellan.

Efter en golfrunda är du värd en härlig stund på vårt nyöppnade spa. Under oktober månad oktober slår vi på Hooks Herrgård upp portarna till vårt lyxiga spa som erbjuder två avdelningar: en aktiv och en lugn.

I den aktiva delen kan du njuta av simning i den 20 meter långa poolen, träna i vårt gym, samt koppla av i de varma källorna utomhus och inomhus. Du kan även ta del av vårt bastulandskap, fotbad och upplevelseduschar.

I den lugna delen finner du en lounge framför eldstad där te och frukt erbjuds. Självklart erbjuder vi olika typer av SPA-behandlingar med fokusering på ansikte, kropp eller fötter.

Det bästa av två världar – golf & spa – hittar ni här!

Kombinera det bästa ur två världar. Unna dig och någon du tycker om en spa- och golfupplevelse under en helg och lyxa till det ordentligt.

I vårt spa-och golfpaket ingår spa, greenfee, övernattning i dubbelrum, trerätters middag gjord på naturliga råvaror av finaste kvalité samt frukostbuffé. En komplett helg där nöje möter avslappning!

Är du intresserad av att veta mer om våra weekendpaket? Hör gärna av dig till oss, vi besvarar dina frågor och ger dig ytterligare information. Varmt välkommen till en helg fylld av lyx i form av spa och golf på Hooks Herrgård!