SPA-paket Jönköping

SPA-paket Jönköping

Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig unika SPA-paket. Med inspiration av den småländska naturen kan du njuta av schiffer, betong och trä. Då spa- och fitnessanläggningen är belägen precis vid Hokasjöns strand kan det inte blir mer avkopplande.

Hooks Herrgård är vacker beläget intill Hokasjön strax söder om Jönköping. 1700-tals miljö, vacker natur, god mat och dryck skapar tillsammans en familjär och trivsam atmosfär att koppla av i. Familjen Edberg som drivit herrgården sedan 1963 har ett stort engagemang och vill alltid att våra gäster ska få det där lilla extra.

Hos oss kan du njuta av det bästa SPA-paketet i Jönköping. I vårt SPA på 1300 kvm kan du avnjuta en massage eller en behandling av förstaklass. Unna dig eller någon du tycker om den ultimata SPA-upplevelsen hos oss.

Det prisvärda SPA-paketet i Jönköping

SPA-paketet i Jönköping innehåller relax och träning på Hooks SPA & Fitness, lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning (del i dubbelrum) och frukostbuffé. Fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar är de fyra hörnstenarna. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Vi erbjuder dig en unik miljö. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. I vår anläggning kan du både njuta av varma bad, gym, bastu och givetvis olika typer av behandlingar.

Olika typer av SPA-paket

Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig olika typer av SPA-paket. Du kan exempelvis få en SPA-paket med golf eller kanske champagne. Vi har ett energi SPA-paket som är för den som arbetat mycket och känner sig slutkörd. För kärleksparet har vi spa-lyx för två där ni bjuds på mousserande vin vid ankomst för att sedan ta på er badrocken och gå ner till spat där ni kan njuta av thermalbad med örter och ansiktsbehandling.

I alla våra olika SPA-paket ingår det en trerättersmiddag och vår KRAV-certifierade frukostbuffé. Kockarna bjuder er på en härlig och omsorgsfullt lagad middag. Middagen äts i matsalen som har en härlig utsikt över Hokasjön.

Vi hoppas att nästa gång du behöver lite lugn och ro och samla kraft vänder dig till oss. Vi ser fram emot att göra ditt SPA-paket i Jönköping till något oförglömligt som gör att du återvänder hem som en helt ny människa. Varmt välkommen till en weekend fylld med ny energi!