Spahotell - Presentkort

Spahotell presentkort

Välkommen till Hooks Herrgård, ett unikt spahotell intill Hokasjön strax söder om Jönköping. Som herrgård med övernattning, golf och konferensmöjligheter har vi funnits i snart 60 år.

Hooks Herrgård Spa & Fitness är ett modernt, vackert och unikt spa med många möjligheter till avkoppling och välbefinnande. Oavsett vilken upplevelse du är ute efter kan du betala med presentkort på vårt spahotell.

Stort utbud av presentkort till vårt spahotell

Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder två avdelningar; en aktiv för rekreation med bad, bastu och träning, samt en lugnare avdelning för våra behandlingar. Detta inkluderar allt från en 20 meter lång swimmingpool och både varma och kalla bad inomhus och utomhus till bastulandskap, upplevelseduschar och avslappning framför öppna brasan. Vill man kombinera detta med övernattning på vårt spahotell förstår vi att ett presentkort kan vara den bästa lösningen.

Du väljer själv värde på ditt presentkort, och det gäller från den dag betalningen registrerats och ett år framåt.

Ett spahotell utöver det vanliga

Som spahotell är vi stolta över att kunna erbjuda det lilla extra. Inte nog med att vårt spa är en vacker oas mitt i Småland, vår herrgård i 1700-talsstil erbjuder övernattning i en unik miljö samt välsmakande måltider med årstidens läckerheter.

Med vårt unika läge mellan Stockholm, Göteborg och Malmö är vi ett perfekt spahotell för dig som vill skämma bort dina nära och kära med ett uppskattat presentkort!

Skicka gärna en förfrågan till oss så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Vet du vad du vill ha är du mer än välkommen att köpa ditt presentkort för vårt spahotell på en gång.

Välkommen till Hooks Herrgård Spa & Fitness – platsen där kropp och sinne lever i harmoni!