Spapaket med golf

I paketet ingår en övernattning i dubbelrum med trerättersmiddag, tillgång till relax och träning på Hooks Herrgård Spa och Fitness, greenfee, frukostbuffé samt badrock, tofflor och handduk.

Spa och golf för avkoppling

När du inte golfar kan du njuta av god mat, härliga miljöer samt vårt härliga spa med varma bad, bastu, relax och gym, samt olika typer av behandlingar.

Vi vill att din golfweekend ska vara komplett och erbjuder därför en helheltsupplevelse genom att addera spa till ditt golfpaket. Tänk dig att kunna ta en avkopplande stund med behandling efter en 18 håls runda i vacker Smålandsnatur, vilken lyx.

Spalyx för alla golfälskare

Vi på Hooks Herrgård vill att du ska må bra och vi bryr oss om ditt välbefinnande. Ta en simtur i bassängen längs Hokasjön eller sjunk ner i några av våra varma källor. Eller varför inte boka en avkopplande spa-behandling? Redan nu kan du boka ditt spa och golfpaket. Det är en lyxig kombination i en miljö som du sent kommer att glömma.

För dig som gillar golf och avkoppling i en underbar miljö är Hooks Herrgård och våra två golfbanor och spa drömmen för dig. Vi vill att du ska njuta av din vistelse hos oss och gör allt för att du ska trivas.

Varmt välkommen till Hooks Herrgård!