Spapaket weekend

Spapaket weekend

Om du är på jakt efter ett spapaket för en weekend har du hamnat helt rätt. Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig spapaket och weekend hela året runt. Det behöver alltså inte vara under helgen utan hos oss kan du komma på en weekend måndag till tisdag om du så vill. Hos oss får du en avkopplande upplevelse i unik miljö. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn och harmoni.

Söder om Jönköping intill Hokasjön hittar du Hooks Herrgård beläget i fantastisk miljö. Vi har funnits i över 50 år, närmare bestämt sedan 1963 och vet vad som krävs för att skapa en weekend du sent kommer att glömma. Hos oss njuter du av härlig miljö, välsmakande middagar med årstidens läckerheter och ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser.

Med sitt perfekta läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö är det nära var du än bor i de mellersta och södra delarna av Sverige.

Unna dig ett spapaket på din weekend

På Hooks Herrgård hittar du ett brett utbud av spapaket och weekends för alla smaker. Vad sägs om en romantisk weekend, en champagneweekend eller en golfweekend? Givetvis kan du kombinera både champagne, golf och den romantiska weekenden med spa. Hos oss hittar du skräddarsydda upplevelser som passar just dig. Vi erbjuder dig en familjär herrgårdsweekend med stimulerande aktiviteter om så önskas.

Hos oss kan du njuta av vårt lyxiga spa på 1300 kvadratmeter. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. Här kan du simma i vår 20 meter långa bassäng, ta ett dopp i de varma källorna eller bada bastu. Någon av våra terapeuter ger dig vårdande och energifyllande behandlingar som hjälper dig att stressa av och få energin tillbaka.

Relax & träning ingår i våra weekend spapaket

I vårt SPA-paket för weekends ingår relax och träning, lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning (del i dubbelrum) och frukostbuffé. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, är kärnan i Hooks Herrgård SPA. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Boka ditt SPA-paket och din weekend hos oss på Hooks Herrgård. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Vi ser framemot att skämma bort dig och göra din upplevelse till något utöver det vanliga. Varmt välkommen till Hooks Herrgård!