Stor konferensanläggning i vacker miljö

Stor konferensanläggning

Alla typer av organisationer åker på konferenser. Det gäller för ideella organisationer, offentlig sektor och företag. Att åka på konferens har flera fördelar och konferensen är ett effektivt sätt att stärka sammanhållningen i grupp. Att anordna konferens kan också vara ett bra sätt att hålla utbildning eller att starta ett nytt projekt.

Håll konferens i herrgårdsmiljö

Hooks Herrgård är en av Sveriges äldsta konferensanläggningar. Idag erbjuder vi moderna lokaler anpassade för alla storlekar på sällskap. Beläget vid den vackra Hokasjön, 3 mil söder om Jönköping, har vi under lång tid blivit experter på att anordna konferens för både större och mindre sällskap. Vår personal gör alltid sitt yttersta för att er konferens ska bli så bra som möjligt och att våra gäster är så nöjda som möjligt. För oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste och vi förstår vikten av att göra det lilla extra.

Stor konferensanläggning med många rum

Hooks Herrgård är en komplett konferensanläggning – här finns allt ni behöver för att hålla en produktiv och lyckad konferens. I vår herrgård finns det 12 konferensrum i varierande storlekar och 8 mindre grupprum. Vi har kapacitet för stora konferenser med upp till 300 deltagare.

Fullt utrustade konferenslokaler

I alla konferenslokaler på Hooks Herrgård bjuder vi på godis frukt och vatten. Vi vet att denna lilla energiboost kan göra stor skillnad på humör, och i förlängningen konferensens kvalitet. I våra konferensrum finns självklart också whiteboards, blädderblock, block och pennor. Samtliga konferenslokaler har all teknisk utrustning som kan ni kan tänkas behöva för en lyckad konferens.

Komplett konferensanläggning

En konferens består sällan av konstant arbete. Konferenser blir ofta mer produktiva och effektiva om man också planerar in avslappning och rekreation. Detta är vi på Hooks Herrgård väl medvetna om och erbjuder stora möjligheter för ett välbehövligt avbrott i konferensen.

I anslutning till konferensdelen av herrgården finns Hooks Herrgårds fullt utrustade stora spa. Här kan konferensdeltagarna slappna av i någon av våra olika pooler, bada bastu eller varför inte utöva lite yoga? Vi erbjuder också en rad olika behandlingar, med en blandning av modernt och traditionellt. Testa vår horisontaldusch eller K-lift, eller kanske en klassisk massage? Här finns något för alla konferensdeltagare.

Boka nästa stora konferens hos oss

Ska ni anordna konferens och letar efter en passande anläggning? Vi kan garantera att ni blir nöjda med att hålla er nästa konferens hos oss på Hooks Herrgård. Kontakta oss idag för att boka er nästa konferens hos oss. Om det skulle behövas hjälper vi givetvis till med att planera er konferens. Kontakta oss via telefon eller e-mail, alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån er!