Weekendpaket Jönköping

Weekendpaket Jönköping

Letar du efter det bästa weekendpaketet i Jönköpings län är vi på Hooks Herrgård det perfekta alternativet. Vi erbjuder dig en skräddarsydd weekend hela året runt.

Strax söder om Jönköping intill Hokasjön är finner ni oss i en fantastisk miljö. Hooks Herrgård har funnits sedan 1700-talet och har drivits av familjen Edberg i 50 år, så vi vet vad som krävs för att skapa en upplevelse du sent kommer att glömma. Hos oss njuter du av härlig miljö, välsmakande middagar med årstidens läckerheter samt ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser.

Jönköpings bästa weekendpaket

Med herrgård-weekendpaketet får du en avkopplande upplevelse i unik miljö. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn och harmoni.

Utöver det weekendpaket du väljer finns även paket så som; en romantisk weekend, en champagneweekend och en golfweekend. Hos oss hittar du skräddarsydda upplevelser som passar just dig. Vi erbjuder dig en familjär herrgårdsmiljö med stimulerande aktiviteter om så önskas.

Boka din upplevelse hos oss på Hooks Herrgård. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Vi ser framemot att göra din upplevelse till något utöver det vanliga. Varmt välkommen till Hooks Herrgård!