Weekendpaket SPA

Weekendpaket SPA

Skäm bort dig själv eller någon du gillar med ett weekendpaket på SPA. I en stressig vardag är det lätt att glömma bort sig själv och hitta tid till de människor vi tycker allra mest om. Vi vet hur viktigt det är att faktiskt ta sig tid att bara må bra, umgås och njuta. Det kan du göra hos oss ensam, eller tillsammans med dina närmaste.

På Hooks Herrgård bjuder dig på fantastisk natur och omgivning kombinerat med avkopplande spa behandlingar, bekvämt boende, välsmakande mat och minnen för livet. Allt i en unik herrgårdsmiljö.

Hooks Herrgård är vacker beläget i Småland intill Hokasjön, ett par mil söder om Jönköping. Vi erbjuder dig weekendpaket SPA som ger dig allt du behöver för att komma ner i varv, slappna av och bara må bra. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, är kärnan i Hooks Herrgård SPA. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Boka ett härligt weekendpaket med SPA

Med vårt weekendpaket SPA får du njuta av vårt lyxiga SPA på 1300 kvm. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni.

Vi har öppet alla dagar året om. Hooks Herrgård har funnits i många år vilket gör att vi har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad weekend. Vårt weekendpaket med SPA innefattar allt från relax och träning till lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning (del i dubbelrum) och frukostbuffé. Njut av omsorgsfullt tillagad mat, spa eller varför inte boka någon av vårt breda utbud av aktiviteter?

Kombinera ditt weekendpaket med andra aktiviteter!

Förutom att ta ett avkopplande bad i någon av våra källor eller gå på en uppiggande behandlig kan vi erbjuda en golfrunda på någon av våra 18-hålsbanor. Du kan ro på sjön eller bara ta en härlig promenad i skogen. Gillar du att träna föreslår vi att du tar en titt på våra grym men nya och fräscha maskiner. Du kan även göra utflykter till glasriket eller andra sevärdheter runt om.

Vi lovar att du kommer att må som en ny människa efter ett weekendpaket SPA hos oss på Hooks Herrgård. Vi hjälper dig att komma ner i varv och bara tänka på dig själv och ditt sällskap, vi ordnar med resten. Hos oss finns inga måste och krav utan man kan bara vara.

Känner du att det vore skönt att ha en avkopplande stund att se fram emot är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka eller fråga mer om weekendpaket SPA. Varmt välkommen till oss på Hooks Herrgård!